Zvezda bez Boaćija i Jovičića na Karađorđu

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.04.19. | 13:33

Dvojac nije na raspolaganju Vladanu Milojeviću za derbi u Novom Sadu

Dva koraka od šampionske titule. Crvena zvezda u sredu od 16 časova gostuje u Novom Sadu, gde želi da dođe do trijumfa, koji bi joj omogućio da se već narednog vikenda na stadionu Rajko Mitić protiv Mladosti iz Lučana raduje odbrani najvažnijeg trofeja u srpskom fudbalu.

Vladan Milojević nema baš idealnu stanje u igračkom kadru, pošto zbog povrede i ovaj meč preskače Ričmond Boaći, dok će zbog žutih kartona utakmicu propustiti i Branko Jovičić.

Izabrane vesti

Crveno-beli bi do titule eventualno mogli i već u sutrašnjem meču, ali samo ukoliko Proleter danas na istom mestu savlada drugoplasirani Radnički iz Niša.
"
U ovom trenutku, sem Boaćija, nemamo neki problem. Jovičić zbog žutih kartona neće moći da igra, ali na sve ostale mogu da računam", izjavio je Milojević na današnjoj konferenciji.

Ričmond Boaći se juče vratio treninzima sa ekipom nakon kraćih problema sa povredom, pa je jasno da nije mogao da se nađe u konkurenciji za meč sa Novosađanima.

Srpski šampion je pobedom u 160. večitom derbiju došao nadomak najvažnijeg cilja u ovoj sezoni, posle čega će moći da razmišlja o finalu nacionalnog kupa i osvajanju duple krune.
"U Novom Sadu je uvek derbi, čeka nas ekipa koja je jedna od najmlađih i vrlo talentovanih u ligi. Vojvodina je izgubila visokim rezultatom u Kruševcu, ali to ne oslikava stvarno stanje, sigurno da njenom mladom timu nedostaje iskustvo i ključnim trenucima. Vojvodina je ekipa pred kojom je svetla budućnost i sigurno da će sledeće sezone biti ozbiljan konkurent za najviši plasman u Superligi. Sam plasman u plej-of je veliki uspeh za mladu ekipu i mladog stručnjaka Radovana Krivokapića koji hrabro vodi tim. Vidi se pečat onoga što su zacrtali da urade", dodao je Milojević.

Osim Jovičića i Boaćija svi ostali su spremni i orni za meč.
"Kao i protiv Partizana, i sada ću se opredeliti za onaj tim koji je najbolji za datu utakmicu. Fokusiran sam samo na meč sa Vojvodinom, ne gledamo zgusnut raspored, barem smo mi navikli na taj ritam. Završnica je prvenstva pa dolazi i do fizičkog premora, i do psihičkog zasićenja. To su sve faktori koji utiču, ali mi smo profesionalci. Nismo još ništa osvojili, moramo da budemo najjači kada je najteže i najpotrebnije. Ne sviđaju mi se i ne bavim se kalkulacijama, moramo da završimo posao do kraja kako treba, poslednjih 25 dana sezone je pred nama i trudićemo se da držimo fokus na maksimalnom nivou", zaključio je Milojević.

Foto: MN press


tagovi

Ričmond BoaćiBranko Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara