Zvezda nagradila Jovančića: Ugovor do 2021! Tu je i opcija o produžetku

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.04.19. | 16:57

Sjajni vezista dobio i povišicu

Ono što je moglo da se pretpostavi, sada je zvanično objavljeno. Posle serije ovozimskih produžetaka ugovora sa najznačajnijim adutima Vladana Milojevića, Crvena zvezda je rešila još jedno važno pitanje.

Ugovor sa crveno-belima do 2021. godine potpisao je vezista Dušan Jovančić. Postoji opcija da ugovor automatski bude aktiviran za još 12 meseci.

Izabrane vesti

Jovančić je došao ovog leta na Marakanu kao slobodan igrač- Ipak, vrlo brzo je postao jedan od najjačih aduta Vladana Milojevića. Pružio je impresivnu partiju protiv Liverpula u Beogradu.

Njegova godišnja zarada do sada je iznosila 120.000 evra, tako da je sada sasvim sigurno dobio povišicu.
“Presrećan sam što sam dobio novi ugovor u Crvenoj zvezdi i što sam ga zaslužio igrama na terenu. Zahvalio bih se svima u klubu na produžetku saradnje, podršci i novom vetru u leđa. Dodatno sam uvideo koliko veruju u mene i to će mi pomoći da budem još bolji “,rekao je Dušan Jovančič.

Visoki vezista tako se pridružio saigračima, Vujadinu Saviću, Filipu Stojkoviću, Milanu Pavkovu, Branku Jovičiću, Marku Gobeljiću, Milanu Borjanu, Dejanu Joveljiću, Milanu Rodiću i Marku Marinu, koji su pre njega takođe produžili ugovore.
To je jako važno jer igrači dobijaju i na sigurnosti, a pokazuje se i ozbiljnost na svim nivoima. Ne može da se menja ekipa u kratkom periodu i da se očekuju uspesi. Sada se zadržava tim koji je pokazao da može mnogo i mislim da je to jedini put do uspeha”, dodao je Jovančić.


tagovi

Dušan Jovančić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara