"Igor Spasić"
"Igor Spasić"

Zvezda - najteži, najlepši i najlakši protivnik za Čačane!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.09.17. | 12:06

Trener Borca Igor Spasić ne treba da motiviše svoje pulene! Za njega i Zebre, Zvezda je motiv sama po sebi

Igor Spasić

Čačak sutra u odloženoj utakmici šestog kola Superlige Srbije dočekuje Crvenu zvezdu! Za šefa stručnog štaba Borca Igora Spasića ova utakmica nije kao svaka druga. Ima li straha u stručnom štabu domaćina pred duel Zebri sa vodećim timom na tabeli Superlige Srbije i učesnikom Lige Evrope? Spasić tim povodom kratko za MOZZART Sport kaže: „Ovo je najteža, najlepša i najlakša utakmica za Borac“...

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
(16,00) Borac Čačak (8,00) Crvena zvezda (1,12)

Naravno, trener kluba sa obale Morave ne misli da Borac može lako da izađe na kraj sa svim mogućim kombinacijama tima iz Ljutice Bogdana! Zvezda je moćna čak i sa B timom, a kakvi su Čačani?
„Pobeda protiv Rada za nas je bila kao kiseonik. Prodisali smo, ali ne treba s tim u vezi da izvlačimo paralele. Pa ne gostuje Zvezda u Čačku svaki dan, niti je momcima potrebna veća inspiracija od želje da se zaigra sa jednim od timova sa Topčiderskog brda. Zvezda i Partizan su sami po sebi motiv za igru“, kaže Igor Spasić, pa nastavlja priču o sastavu svog tima pred duel sa Kangom i drugovima...

Bajiću, pa ti si puma u društvu Zebri!

Vladimir Bajić, junak odbrane mreže protiv Rada

„To što smo stvorili u ekipi trebalo je ranije da dođe, ali nije se imalo vremena. Tu nam je Filip Knežević, Vladimir Bajić nakon sjano obavljenog posla sa Građevinarima. Imamo i Amera Dupavca, stamenog štopera koji je dolaskom iz Splita uneo čvrstinu u zadnju liniju tima. Ako je sledeće pitanje sastav, to vam sa sigurnošću još uvek ne mogu reći. U 17.00 ću imati kompletan izveštaj zdravstvenog biltena. Nakon toga kombinujemo startnih 11“, rekao je Igor Spasić za MOZZART Sport.

KMF Borac – ofanzivna pojačanja za novu sezonu!

Na kraju, a kakav god rezultat da bude, sa terena Gradskog stadiona kraj Morave širi se optimizam, i to onaj fudbalski. Za Zebre je po svemu sudeći bitno što Crvena zvezda dolazi na njihov novi teren. Da ne bude nedoumica, Čačani nemaju nameru da prete, ali žele da sutra u 17.00 dočekaju Beograđane slaveći fudbal i nadigravajući se.

Piše: Miloš Milić

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Borac ČačakČačakFK Crvena zvezdaFilip KneževićSrbijaSuperligaVladimir Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara