""
""

Zvezda petardom častila Mokru Goru: Rafal Vujaklije i Orlandića

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.02.17. | 14:41

Rezervisti srpskog šampiona ubedljivi protiv tima iz Zubinog Potoka – 5:2

Zvezdini rezervisti su položili ispit. Gledajući konačan rezultat. Igrači koji nisu bili u kombinaciji za sudar u Bačkoj Palanci (ili su imali manju minutažu) petardirali su ovog popodneva ekipu Mokre Gore iz Zubinog Potoka – 5:2.

Stručni štab Crvene zvezde najviše može da bude zadovoljan efikasnošću alternativnih napadača – Srđana Vujaklije i Petra Orlandića...

Izabrane vesti

Doskorašnji napadač Borca iz Čačka bio je najrasploženiji u Zvezdinom timu tokom prvog poluvremena. On je za samo 60 sekundi (20. i 21.minut) doneo crveno-belima ubedljivu prednost. Ipak, Mokra Gora je ostavila pristojan utisak. Tome u prilog činjenica da su gosti u 36.minutu preko Sedlarevića smanjili rezultat. Imala je Mokra Gora još jednu odličnu šansu, ali je jedan od njihovih napadača bio neprecizan.

Tamo gde je stao Srđan Vujaklija u prvom, nastavio je Petar Orlandić u drugom poluvremenu. Snažni napadač je pokazao da neće bez borbe odustati od mesta u takmičarskom timu. On je u 51.minutu posle asistencije Vanje Vučićevića  bio precizan.

Potom je pogodio mrežu Mokre Gore glavom... Tačku na Zvezdine golove stavio je Milić na asistenciju Orlandića. Ipak, Mokra Gora je uspela još jednom da pogodi mrežu Kahrimana.

Crvena zvezda je meč protiv Mokre Gore igrala u sledećem sastavu: Stanković – Srnić, Račić, Rakić, Milošević – Poletanović, Milijaš, Adžić, Milić – Vujaklija, Pavkov. Igrali su još: Kahriman, Andrija Luković, Sikimić, Vučićević, Orlandić


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaPetar OrlandićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara