""
""

Zvezda - uoči današnje prozivke: Zahvalnice Lukoviću i dvojici napadača

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.06.17. | 09:44

Odlaze još Poletanović, Supić, Petković, ostaju Anđelković i Milijaš

Šuškalo se još tokom sezone, a danas će dobiti potvrdu - Crvena zvezda traži novog kapitena! Aleksandru Lukoviću istekao je dvoipogodišnji ugovor sa crveno-belima, a novi mu neće biti ponuđen, tako da je iskusni 34-godišnji defanzivac slobodan u izboru novu sredine, piše Sportski žurnal.   

Izabrane vesti

Nekadašnjeg reprezentativca Srbije zadesio je veliki peh odmah po povratku na Marakanu, pošto je 2015. pokidao ahilovu tetivu i to je verovatno osnovni razlog što nije uspeo da Zvezdi doprinese na svom prepoznatljivom nivou. Novi stručni štab predvođen Vladanom Milojevićem smatra da šansu treba da dobiju neki mlađi igrači i zbog toga je odlučio da se zahvali Lukoviću

Za sada nije poznato ko će naslediti kapitensku traku, ali pominje se da je jedan od najozbiljnijih kandidata Mihailo Ristić, naravno pod uslovom da ne napusti crveno-bele ovog leta.

Zvezdi stigla sledeća sezona! Ko će doći na današnju prozivku?

Sa Aleksandrom Lukovićem ne završavaju se rezovi koje će napraviti novi stručni štab. Izvesno je da se Marko Poletanović vraća u Gent, te da je Marko Petković pred transferom u Španiju. Milojević ne računi ni na tandem napadača Sikimić/Orlandić, tako da će i oni biti slobodni u izboru nove sredine. Čisti papiri čekaju i golmana Nemanju Supića...   

Neće se, međutim, Crvena zvezda odreći svih iskusnih igrača. Dušan Anđelković, još ranije je najavljeno - ostaje, a nove informacije kažu da je na tom putu i Nenad Milijaš, bez obzira na jako skromnu minutažu u prethodnih šest meseci.

Izvori bliski klubu sa Mrakane tvrde i da je Vujadin Savić sve dalje od povratka u matični klub.  

(foto: Action Images)


tagovi

Aleksandar LukovićFK Crvena zvezdaPetar OrlandićPredrag SikimićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara