"Pehar Kupa Srbije"
"Pehar Kupa Srbije"

Zvezda uslišila molbe navijača - u kupu pod reflektorima

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.11.15. | 12:47

Partizan od 13 sati. Na Vračaru, ne na Voždovcu

Pehar Kupa SrbijeLoša poseta u prvenstvenoj pobedi nad Voždovcem primorala je Upravu da se razmisli. Kup se ipak igra na radni dan, a i navijači su jasno pokazali da nisu zadovoljni kada se igra u dnevnom terminu. Možda i zbog toga, možda i više zbog TV programa, nije ni toliko važno zbog čega, bitno je da će Crvena zvezda u osmini finala Kupa Srbije protiv Borca igrati od 17 sati.

Partizan će pak na gostovanje kod Voždovca, na stadionu Obilića Vračaru, od 13 sati kada će se igrati još tri utakmice. Vojvodina i Inđija jedini na programu u terminu od 15 sati, od 17.00 pored Zvezde i Borca igraće i branilac trofeja Čukarički i Javor, a nešto ranije, ali takođe pod reflektorima u Kruševcu će se sastati Napredak i Radnički.

Izabrane vesti

Podsetimo, ako po završetku regularnih 90 minuta ne bude pobednika odmah će se pristupiti izvođenju penala. Takmičenje se potom nastavlja na proleće, a finale je zakazano za 11. maj.

Osmina finala Kupa Srbije:

13.00: Spartak  - Bežanija
13.00: OFK Beograd - Donji Srem
13.00: Voždovac - Partizan
13.00: Jagodina - BSK Borča
15.00: Vojvodina - Inđija
16.30: Napredak - Radnički Niš
17.00: Javor - Čukarički
17.00: Crvena zvezda Borac

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)


tagovi

fk voždovacFK VojvodinaSuperligaSrbijaRadnički NišFK PartizanOFK BeogradNapredak KruševacKup SrbijeJavorJagodinaInđijadonji sremČukaričkiFK Crvena zvezdaBSK BorčaBorac ČačakBežanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara