""
""

Zvezdaši se i dalje pitaju: Ima li magije u nogama Davida Babunskog?

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.03.16. | 08:46

Reprezentativac Makedonije mogao bi da dobije šansu u duelu protiv Spartaka

Došao je sa oreolom Barsinog đaka, tipičnog igrača koji se proizvode u La Masiji. Oni koji su imali prilike da ga vide na delu tvrde da je Makedonac David Babunski savršeno pismen igrač... Međutim, Delije i dalje čekaju da vide ima li magije u nogama sina nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Bobana.

Zasad je odigrao svega 11 minuta protiv Mladosti iz Lučana, ali mladi vezista je svestan da mora da čeka šansu. I da će je dobiti. Možda već u subotu protiv Spartaka, pošto Marko Grujić i dalje oseća posledice uklještenja nerva.

Izabrane vesti

A tada bi trebalo da nagovesti ima li dovoljno potencijala da od leta zameni novog fudbalera Liverpula i bude crveno-beli štih dostojan Lige šampiona.
„Radim svaki dan i čekam priliku, verujem da ću je brzo dobiti. Nisam nestrpljiv, verujem da trener zna kad je pravo vreme za mene. Kad dođu moji minuti umeću da ih iskoristim“, kaže Babunski.

Makedonac je posle rastanka sa Barselonom imao nekoliko ponuda iz Evrope. Pominjalo se da je Mehelen jako zainteresovan da ga angažuje, ali on je odlučio da minute traži u Crvenoj zvezdi.
„Prvi utisci su izuzetno pozitivni, vlada sjajna atmosfera što utiče i na moje raspoloženje. Saigrači su me odlično prihvatili, svi su mi pomogli da se brzo adaptiram od kapitena Lukovića do Ibanjeza i Vijeire. Sa njima dvojicom sam se zbog španskog jezika dosta družio od prvog dana“, dodao je Babunski.

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaEvropaDavid BabunskiFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara