Zvezdin ispraćaj u Salcburg i nova audicija Vladana Milojevića

Vreme čitanja: 3min | sub. 25.08.18. | 09:46

Crveno-beli u derbiju šestog kola dočekuju Čukarički (20.30, TV Arena)

Sve misli okrenute su ka Salcburgu i najvažnijem meču u 21. veku, ali Crvena zvezda pre toga mora da odradi duel šestog kola Superlige protiv Čukaričkog (subota, 20.30). Iza crveno-belih je iscrpljujući evropski susret, ali sigurni smo da će i ovog puta Vladan Milojević dobrano izrotirati sastav.  Mada je on u najavi meča najavio sasvim drugačiji ishod. Tačnije, oni koji su planirani za ples u Mocartovom gradu biće pošteđeni napora.

Gledajući rezultate Čukaričkog, ovo je svakako derbi šestog kola Superlige. Tim Sime Krunića igra izuzetno dobro i povrh svega stabilno. Nisu doživeli poraz, i istakli su kandidaturu za izlazak u Evropu. Bez obzira što su ostali bez kompletnog sportskog sektora, Nenada Lalatovića i sportskog direktora Vladimira Matijaševića.

Izabrane vesti

Crvenoj zvezdi neće biti do igre, ali… I pored blizine duela sa Salcburgom, domaćin je apsolutni favorit. Prosto i jednostavno: u poslednje vreme Zvezda zna sa Čukaričkim. Takođe, ne treba smetnuti s uma da je kombinovani tim Vladana Milojevića pokazao da može marljivo da skuplja bodove. Zvezda je i dalje na sto odsto i primila je samo jedan pogodak.

Biće ovo i prilika da navijači Crvene zvezde dobro popune najveći srpski stadion i isprate crveno-bele u Austriju. Svima će taj meč biti u mislima, ali ne I Vladanu Milojeviću.
Za nas je duel protiv Čukaričkog jednako važan. Pobeda u večerašnjem meču naj je u ovom trenutku najbtinija. Zato neće biti promena u sastavu”, poručio je Vladan Milojević.

Ipak, sigurno je da će Milojević sačuvati rovitog kapitena Savića. Verovatno I standardne bekove Stojkovića i Rodića. Šansu bi od prvog minuta trebalo da dobije Pavkov, dok bi za kreaciju morali da budu zaduženi Simić I Meleg.

Zanimljivo je da je Crvena zvezda u seriji od šest uzastopnih pobeda protiv komšija sa Banovog brda. Međusobni dueli dva gradska rivala su vrlo efikasni. Na prethodnih deset je došlo 3+, uglavnom dolazi i GG. Međutim, filozofije Vladana Milojevića i Sime Krunića najavljuju nešto drugačiju utakmicu.

Uostalom, Zvezda je dosad primila samo jedan gol u prvenstvu, dok se mreža Brđana tresla dva puta.
“Zvezda verovatno neće igrati sa najboljim timom, ali su I ostali veoma dobri. Pokušaćemo da se nadigravamo sa njima, ali videćemo hoće li nam oni to dozvoliti. Zvezda je prethodne prvenstvene mečeve igrala bez najboljih, ali je uspevala da ih reši u svoju korist”, poručio je Simo Krunić, trener Čukaričkog.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI (20.30 TV ARENA)

Beograd

Stadion: Rajko Mitić

Sudija: Danilo Grujić

CRVENA ZVEZDA: Popović – Gobeljić, Degenek, Babić. Hajdin – Jovančić, Srnić, Meleg, Simić, Jevtović – Pavkov.

ČUKARIČKI: N.Stavanović – M.Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac – Đorđević, Docić, Ovusu, Stojanović, Kajević – Mudrinski.

SRBIJA 1 - 6. KOLO:

Petak

Proleter - Vojvodina 0:1 (0:0)
/Eze 47/

Subota

20.00:  (1,63) Bačka  (3,60)  Radnik (5,30) 
20.00:  (2,25) Rad  (3,05)  Mladost (3,25) 
20.00:  (1,40) Radnički Niš  (4,30)  Napredak (7,50) 
20.30:  (1,30) Crvena zvezda  (5,30)  Čukarički (8,00) 

Nedelja

19.30:  (9,50) Mačva  (4,80)  Partizan (1,30) 
20.00:  (2,70) Dinamo Vranje  (2,80)  Zemun (2,85) 
20.00:  (1,80) Voždovac  (3,35)  Spartak (4,40) 

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

FotoStar Sport


tagovi

Vladan MilojevićSimo Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara