""
""

KRAJ: Crvena zvezda - Karpati 4:1 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.06.15. | 19:05

Pratite na našem portalu direktan prenos iz Slovenije

Odlično je delovao tim Miodraga Grofa Božovića u prvom poluvremenu sudara sa Karpatima. Čak iznenađujuće dobro. Crveno- beli su bili inspirisani i gotovo da nije bilo slabog mesta u redovima srpskog vicešampiona. Ton igri davali su Vukan Savićević i Saša Stojanović, dok je Parker igrao po levom boku i bio veoma odgovoran. Pored njega Kataiji je zaslužio sve pohvale, pošto je kretanjem razmontirao Karapate. Utkamicu prati u Luis Ibanjez što znači da bi vrlo lako mogao da postane pojačanje Crvene zvezde.

Izabrane vesti

37.minut: Sjajno deluje u ovim trenucima tim Miodraga Grofa Božovića. Posebno u ofanzivi. Odbrana Karpata nema lek za akcije crveno-belih. Ponovo je prevarena odbrana Ukrajinaca. Sada je Parker odigrao loptu za Vukana koji je odlično uočio Kataija. Posle asistencije ofanzivni vezista je preciznim udarcem postigao gol.

34. minut: Zvezda opet vodi! Katai je na desnoj strani izlomio čuvara i lepo prebacio na drugu stativu gde je bio usamljeni Orlandić kojem nije bilo teško da s metra ugura loptu u praznu mrežu. 

27.minut: Brzo su Ukrajinci stigli do izjednačenja. Prilikom jednog prekida defanzivni red crveno-belih je očajno reagovao, neuspešno postavio ofsajd zamku, a kapitenu Platusinu nije bilo teško da prevari Kahrimana

23.minut: Crvena zvezda vodi protiv ukrajinskog tima. Džošua Parker je udarcem glavom krunisao sjajnu akciju kompletnog veznog reda srpskog vicešampiona. Prvo je Saša Stojanović sjajno sačuvao loptu i doturio je do Anđelkovića. Usledio je precizan centaršut, i dobra reakcija Parkera. Pre toga je Orlandić imao sjajnu šansu, dok su Ukrajinci pogodili prečku iz slobodnog udarca.

Fudbaleri Crvene zvezde danas igraju poslednji pripremni meč tokom boravka u Sloveniji. Duel sa Karapatima iz Ljova je svojevrsna generalna proba za meč protiv Kairata iz Almatija. Crveno-beli su ubedljivo slavili na prethodne dve provere, ali ukrajniski prvoligaš daće odgovr na pitanje u kakvoj se formi nalazi ekipa Miodraga Božovića sedam dana uoči evropske premijere. Meč u Krškom posmatra i bivši trener Slaviša Stojanović.

Trener Miodrag Božović odlučio se da šansu od prvog minuta ukaže sledećim igračima: Kahriman – Cvetković, Pavićević, Rendulić, Anđelković – Savićević, Stojanović – Gavrić, Katai, Parker – Orlandić.

Videćemo da li ekipa koja počinje duel sa Karpatima trenutno ima prednost. Tek Luka Jović i Mihailo Ristić su na klupi za rezervne igrače.


tagovi

SuperligaSrbijaNenad GavrićMiodrag Grof BožovićEvropaDžošua ParkerFK Crvena zvezdaAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara