""
""

Zvezdina želja Bizezvar završila kod Ivića! I bivši vezista Rada u planovima za plasman u Ligu šampiona

Vreme čitanja: 2min | sre. 29.06.16. | 21:11

Posle Đalme još jedna meta iz Turske završila u Grčkoj

Punom parom se radi prelazni rok na Marakani i sklapa se tim od kojeg se očekuje da napravi iskorak na evrosceni, ali slične planove i ambicije imaju i drugi klubovi. Naprimer, PAOK iz Soluna.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je ovog leta označila nekoliko meta širom Evrope u ovom prelaznom roku, a na toj listi želja se našlo i ime Dijega Bizezvara. Nekada veliki talenat Fajenorda, Ajaksa i holandskog fudbala je prethodnih sezona igrao za Kajzeri sa kojim mu je istekao ugovor i postao je atraktivno rešenje za mnoge klubove među kojima su Crvena zvezda, ali PAOK.

Na kraju su trku za dovođenje holandskog krila dobili Grci. Bizezvar nije jeftin igrač za ovdašnje uslove i verovatno je to bila prepreka crveno-belima da ga angažuju, pa su se okrenuli Pablu Mučeu. PAOK ima veće finansijske mogućnosti i uspeo je da namami Holanđanina. Bizezvar je postigao dogovor sa direktorom grčkog kluba Lubošom Mihelom i danas je doputovao u Solun. Ostaje još da prođe lekarske preglede i da stavi paraf na trogodišnji ugovor sa solunskim crno-belima.

Ovo nije prvi put da su se ovog leta susreli interesi Crvene zvezde i PAOK-a na fudbalskoj pijaci. Oba kluba su na početku prelaznog roka bili zainteresovani za dovođenje krilnog napadača Đalme Kamposa iz Genčlerbirligija. Fudbaler iz Angole je bio preskup za crveno-bele i završio je u PAOK-u sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor vredan 750.000 evra po szeoni.

Poput Crvene zvezde, PAOK ima velike ambicije da prvi put u klupskoj istoriji zaigra u Ligi šampiona. Trener Vladimir Ivić je uspeo prethodne sezone da im obezbedi drugo mesto i plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, a uprava kluba sada ne žali novac da mu obezbedi konkurentan tim za ostvarnje konalnog cilja. Jedna od želja koja bi uskoro mogla da se ispuni Iviću je dovođenje veziste Ognjena Gnjitića. Nekadašnji fudbaler Rada i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je prethodnu sezonu proveo u Platanjasu i ostavio sjajan utisak.

Ivić ima visoko mišljenje o Gnjatiću i zatražio je od uprave da mu ga dovedu. Grčki mediji pišu da su tri strane u poodmaklim pregovorima i da bi transfer uskoro mogao da bude realizovan. 

Sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag „LETNJI PRELAZNI ROK 2016“.

(FOTO: Action images, Star sport)


tagovi

TurskaSuperligaSuper ligSrbijaPAOKOgnjen Gnjatićmeđunarodni fudballetnji prelazni rok 2016KajzerisporGrčkaEvropaDijego BizezvarFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara