""
""

Zvezdu bi u Kelnu gledalo i 200.000 ljudi!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.09.17. | 08:26

"Keln plaća ceh prevelike euforije koja je zavladala", kaže Dragoslav Stepanović

Crvena zvezda naredni meč u Ligi Evrope igra u Kelnu u četvrtak od 19 časova. O tome šta pred ovaj meč očekuje govorio je Dragoslav Stepanović, čovek koji je igrao u Bundesligi svojevremeno, pa i kasnije trenirao klubove kao što su Ajntraht Frankfurt i Bajer Leverkuzen.

MOZZART KVOTE
(1,70) Keln (3,70) Crvena zvezda (5,20)

Izabrane vesti

Stepanović u razgovoru za Alo kaže da u Kelnu vlada velika euforija i da će stadion biti pun protiv Zvezde.
"Kada klubovi nastupaju u tri takmičenja, često daju prednost onom takmičenju za koje smatraju da u njemu mogu ostvariti najviše. U Kelnu je velika euforija zbog nastupa u Evropi, pa bi utakmicu sa Zvezdom, da kapacitet stadiona to dozvoljava, gledalo i 200.000 ljudi", rekao je Stepanović za dnevni list Alo.

Keln je u velikim problemima kada je Bundesliga u pitanju. Posle šest mečeva ima samo jedan osvojen bod, samopouzdanje je poljuljano igračima Petera Štegera, kao što je rekao i Mijat Gaćinović u analizi Jarčeva.
"Nisam gledao meč Kelna sa Hanoverom, ali sam čuo da je igrao odlično i propustio priliku da možda i savlada tim koji je u vrhu Bundeslige. Tim je u prelaznom roku ostao samo bez prvog strelca Modesta, dok su gotovo svi igrači iz prošle sezone ostali. Čini mi se da plaćaju ceh zbog prevelike euforije koja je zavladala nakon što su posle 25 godina izborili plasman u Evropu. Izgleda da su zaboravili da je za klub najvažnije domaće prvenstvo".

A kakav je utisak Zvezda ostavila na Stepanovića?
"Gledao sam dva meča Zvezde, igra dobro i mislim da će osvojiti titulu u Srbiji, a važno je i što je posle 10 godina u Evrpi. Kanga, Donald i Pešić su najbolji. Vezni red i napad su bolji deo tima, a odbrana mi ne uliva poverenje". Ne znam da li bi bilo dobro da Zvezda krene previše napadački. Naša liga je daleko slabija od Bundeslige", zaključio je Stepanović.


tagovi

FK Crvena zvezdaDragoslav StepanovićEvropaKelnLiga EvropeNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara