Luka Adžić (©MN Press)
Luka Adžić (©MN Press)

Adžić višak u Ankari, vraća se u Anderleht posle četiri meseca

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.01.21. | 17:13

Srpski vezista moraće da potraži sreću na drugom mestu

Učinilo se na trenutak da bi selidba u Ankaru bila dobra za Luku Adžića da pronađe minute koji mu nedostaju u Anderlehtu, ali izgleda je njegovoj epizodi u Turskoj došao kraj.

Naime, Ankara je rešila da skrati igrački kadar za nastavak sezone, a Adžić je označen kao višak u ovom trenutku, zbog čega se radi na tome da se odmah prekine ugovor o pozajmici. I to posle samo nešto više od četiri meseca otkako se srpski vezista preselio u glavni grad Turske.

Izabrane vesti

Ideja uprave Ankare je da vraćanjem Adžića Anderlehtu otvori poziciju za novog stranca koji bi u nastavku sezone pomogao da se klub spasi ispadanja u niži rang. Ankara se u ovom trenutku nalazi na 19. poziciji sa 15 bodova, a na kraju sezone iz prvenstva ispadaju četiri najslabije rangirana kluba.

Adžić je na početku sezone igrao redovno, ali je prethodnih sedmica pao u drugi plan. Skupio je nešto više od 400 minuta u svim takmičenjima, a poslednji meč odigrao je 5. januara protiv Gazijantepa kada je skupio tek četiri minuta.

On u Anderlehtu ima ugovor do jula 2022. godine, ali u Briselu ne računaju na njega, zbog čega će Kraljevski klub najverovatnije da razmotri opciju da ga pošalje na novu pozajmicu.



tagovi

AnderlehtZimski prelazni rok 2021Luka Adžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara