Komentari na vest

Al Hilal kupio povređenog Nejmara, ne zna se tačno kad će na teren

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

Srećno Nej, sa SMSom i Mitrom razvali tamo i osvojite svet.......

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

Kakva timčina
J

Jaffa keks

pre 9 meseci

Za sve komentare na temu Nejmara i kako je samo imao sporednu ulogu u Barseloni i kako je prevara od igraca. Za sezonu kada je Barselona osvojila LS, pogledajte koji je igrac davao gol na svakoj utakmici od cetvrtfinala do finala. Ali bas na svakoj. Nejmar, da ne trazite. Jedino nije dao u cetvrtfinalu protiv Sitija. Lik nije prevara i daleko je loseg igraca. Sa 24, 25 godina, ako se ne varam, je presisao vecinu veliki imena na listi strelaca za Brazil. Znajuci kakve su sve legende tu igrale, nije mala stvar. Momak je zaista najvise obecavao da nasledi Ronalda i Mesija. Steta sto je imao samo par sezona koje su donekle bili bliske njihovom nivou. To je samo pokazetelj koliko je pomenuti dvojac jak i koliko zaista ostali ne mogu da se mere sa njima.
A

Arnaut Cecen

pre 9 meseci

Ovaj covek je LEGENDA osvojio sve i boliga briga ! Uziva u zivotu . Svaka cast i tako treba ! Njega ne zanima sta neki sl...i iz Srbije pisu ! Uzimaj lovu i zivi .
G

Gost1234

pre 9 meseci

Nista nije osvojio bukvalno!!!!! Ima jednu ligu sampiona sa Barsom, gde je bio statista pored Mesija, Cavija, Nijeste......... Nista, nula, nada..............
n

nebitnjo

pre 9 meseci

Bitno je da se instagram-šejk uslikao sa svojom novom zvezdom a to da li će mu ekipa imati kakve koristi od istog je nebitno.Mogli su pola afrike da nahrane za te lude pare i ispali bi veće face.

Marko Pavlovic

pre 9 meseci

Što bi oni hranili afriku? Zašto ne Arsenal, MU, Čelzi,...?
I

Inzaghi

pre 9 meseci

A ja dobijao minuse kad sam rekao da je on samo malo bolji Robinjo. Mada se Robinjo igrao na terenu za razliku od padavičara.
B

Bzvz

pre 9 meseci

Ispušena muštikla, baš kao i svi što su otišli tamo.
P

Pre

pre 9 meseci

Neki dan gledam prenos, jedne utakmice saudijske lige. Čisto da vidim o čemu se tu radi, i kad komentator nešto komentariše i kaže, četri najveća i najpopularnija.Ukluba su pod kontrolom jednog investicionog fonda ili ti jednog princa. Pa koja je tu logika, to je kao da Mančester, Liverpul, Arsenal i Čelzi, vodi isti lik ili financijer. Totalna budalaština. Pa to nema veze sa mozgom.
S

Sf

pre 9 meseci

Kako ovaj covek peljesi šarane. Vise je kao fol povredjen nego sto igra. A najbolje igra svake godina na karnevalu u Riu i na sestrinom rodjendanu. Samo šišaj ovce svaka ti čast hahahaha.
G

Gostpoipoi

pre 9 meseci

Hahahaha, vec je poceo 🤣🤣🤣
S

Sf

pre 9 meseci

Nije ni prestajao. Nego kad bese karneval u Riu?

bez_EU4ije

pre 9 meseci

Brazilski cirkuzant stigao u saudijski cirkus 🎪 Svoj na svome.
B

Brankoni84

pre 9 meseci

Nejmar bofl, vrćaj to u Pariz uz reklamaciju.😁
M

Mrnjauuk

pre 9 meseci

Sto mi ovo nesto cudno...Coveka nije zanimao fudbal na najvisem mogucem nivou i LS a da ga zanima neko pustinjsko takmicenje!Pa ovaj je prelaskom u PSZ sebi potpisao kraj karijere, ovo je neka penzija!Jesu oni njega doveli zbog marketinga imena i svega sto ide uz to, njegovim dolaskom ce jos neki igraci odluciti da dodju ali ako pogledamo realno covek je u Evropi i najvecim mogucim takmicenjima eskivirao utakmice i sta je sve radio a pitanje je da li ce i kako igrati tamo!Bas danas sam procitao da je za 6 sezona u PSZ-u odigrao malo manje od 180 utakmica, to je skoro 30 po sezoni, ako uzmemo u obzir da je dosao kao 3 igrac sveta i najskuplje pojacanje ikad mozemo reci da je ogroman promasaj!
a

al halalihul

pre 9 meseci

kakvu dobru karmu i srecu ima ovaj neymar