Al Hilal kupio povređenog Nejmara, ne zna se tačno kad će na teren

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.08.23. | 18:36

Žorž Žezus potvrdio da posle dolaska Aleksandra Mitrovića nema više inostranih pojačanja...

Vatromet, spektakl, iščekivanje na niovu onog kada je Kristijano Ronaldo dolazio u Al Nasr, a onda sutradan potpuni šok: Nejmar ne može na teren i nije poznato kada će tačno moći da debituje za Al Hilal.

Razlog - povreda! Problem ne bi trebalo da je naročito veliki, međutim izvesno je da će najmoćniji klub Saudijske Arabije morati bez Brazilca skoro mesec dana, iliti na četiri naredne utakmice.

Izabrane vesti

"Nejmar je jedan od najboljih igrača na svetu i doneće nam mnogo. Da, istina je da ima lakšu povredu koja će ga sprečiti da trenira narednih nekoliko dana. Koliko će tačno odsustvovati još ne znamo, zato mi je veoma čudo zbog čega su ga pozvali u reprezentaciju", izjavio je trener Al Hilala Žorž Žezus, a potom pomenio i srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

"Kad se vrati i Nejmar i sa Mitrovićem u špicu, naše pozicije biće dobro popunjene. Na taj način završili smo s inostranim pojačanjima za ovo leto", podvukao je portugalski stručnjak.

Podsetimo, Al Hilal je uz Nejmara i Mitrovića kupio Malkoma, Rubena Nevesa, Sergeja Milinkovića Savića, Kalidua Kulibalija i golmana Jasina Bunua.

Na sve njih potrošeno je blizu 350.000.000 evra!


tagovi

NejmarŽorž Žezus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara