Da li je ovo moguće?! (©Reuters)
Da li je ovo moguće?! (©Reuters)

Albanski političar uhapšen zbog pljačke Benzeme, opozicija kaže: Da je ukrao od Mesija bio bi ministar

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.22. | 11:41

Alfred Prodani iza rešetaka

Apsolutno luda priča ovih dana puni novinske stupce u Albaniji. Nekada visoki zvaničnik u tamošnjoj vladi, Alfred Prodani, dugogodišnji direktor vodovoda u Kurbinskoj oblasti, uhapšen je zbog organizacije pljačke kuće Karima Benzeme?!

Sve se zbilo još februara 2019. godine, dok je Benzema u Realovom dresu igrao El Klasiko sa Barselonom. Kada se vratio kod kuće, imao je šta da vidi. Ali da baš političar bude uhapšen to niko nije mogao da očekuje.

Izabrane vesti

Španski mediji tvrde ipak da lokalna policija ima neoborive dokaze da je baš Prodani počinio zlodelo i optužuju ga za čak 40 razbojništva od 2013. godine. Uhapšen je prošle nedelje u Albaniji, u saradnji sa Interpolom i španskom policijom.

Prodani negira krivicu, ali španski El Periodiko tvrdi da su dokvati takvi da ne dozvoljavaju nikakvu sumnju. Opozicione stranke iskoristile su slučaj – sa pravom naravnom – za oštre kritike na račun vlasti.

Ukrao je od Benzeme i postavili su ga za direktora. Da je uspeo da opljačka Mesija postavili bi ga za ministra“, sarkastičan je Krešnik Spahiu, lider i član opozicione partije Crveno-crni savez.



tagovi

Karim BenzemaAlbanija

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara