Komentari na vest

Aleksandar Vulić sa "sto ruku" sačuvao Spartak, Vojvodina i dalje bez trijumfa u ovoj godini

R

Rade spanac

pre 2 meseca

Stari sam vojvodinas ali sam dugo napolju i gledam vojvodinu na tv-u...u prvom delu prvenstva ekipa je imala igru,a ovo juce i ostale dve utakmice su ziva sramota...nema sistema a ni ne zna se ko sta igra...mislim da je ova sezona,kao i mnoge pre nje izgubljena...bolje je sada probuditi se iz sna o evropi i 5. Mestu i poceti lagano sa promenama i organizacijom za sledecu sezonu...sto se tice situacije unutar kluba,nisam mnogo upucen,ali vidim po komentarima da su u upravi uglavnom nesposobni karijeristi koji gledaju svoju racunicu...daj Boze da nisam u pravu i da pocnu da pobedjuju !!!
N

Najveci

pre 2 meseca

Aldsas- Novi Pazar ima najveci budzet u istoriji kluba,Ali daleko veci budzet imaju Vojvodinom,Čuka i TSC🙂.Pazar ima samo Sumu kojeg plaćaju kao nekog prosecnog igraca u Vojvodini.ljajic igra besplatno,2 igraca iz fenerbahce besplatno i ovi ostali imaju smesne plate🙂.Dole u Tom gradu ljudi vole svoj lokalni klub i ocekivanja su u vecini slucajeva nerealna🙂.Oni kad bi imali igrace kao vojvodina,tsc i Čuka ,Dole bi se ocekivala titula i bio bi stadion mali da primi sve simpatizere tog kluba.😃nisu organizovan klub kao cuka,TSC i Vojvodina,al im skidam kapu za vernost i ljubav prema svom lokalnom klubu.
s

srka

pre 2 meseca

Slažem se u potpunosti. Fudbalski grad. Imali bi mesta i u nekoj skraćenoj Superligi, koju zagovaram, od, na primer, deset klubova. Uz Zvezdu, Partizan, Vojvodinu, Voždovac, Čukarički, TSC, Spartak, Radnički Niš, Radnički Kragujevac i Novi Pazar. To bi bila neka moja projekcija tog takmičenja. Svaka utakmica mali derbi. Svako bi se borio za nešto. Oko 250 najboljih fudbalera u Srbiji, mnogo bi to dobrog donelo našem fudbalu.
L

Limanac

pre 2 meseca

Kompletno rukovodstvo je nesposobno !!! Samo muljaža i kombinacije, trener je totalni indijanac - najgori u istoriji Vojvodine, sportski direktor katastrofa, kondicioni trener je rvač, strućni štab sve indijanci, tu se motaju Tanjga, Lane, Krasa i gledaju svoju bulju a neznalice !? Upropastili ste klub, svi napolje iz Vojvodine !!!
G

Grbavica

pre 2 meseca

I da se uradi sve to, ko i sta dalje?
p

podbaraNS

pre 2 meseca

@grbavica Dalje treba da ostane Zbiljic kao predsednik jer jeste finansijski stabilizovao klub, ali mu treba sportski direktor koji zna posao. Moze Gojko Kačar, ili tipa onaj iz Surdulice dok su pravili rezultate i prodavali igrace. Rasterati sve navedene Krasu, Laneta, menadzera Vukadinovica i zabraniti im prilaz klubu jer mu ne zele dobro. Dovesti Fedju Dudica za trenera platiti obestecenje Kragujevcu ako treba, i dovesti za kondicionog onog lika koji je radio u Pazaru i Napretku sa Gacinovicem jer su to trkacki najspremnije ekipe koje u skoro vidjene u ovom nasem fudbalu. Eventualno dovesti Gacinovica ako Fedja ne zeli, da zavrsi sezonu i onda ga ostaviti za savetnika za sportska pitanja jer zna klub i mentalitet i pronaci mladog trenera za ugovor od 3 godine. Nije tesko napraviti plan, samo treba imati volju sprovesti ga i suociti se sa hijenama i stetocinama.
V

Vojvodinaš ja

pre 2 meseca

Zbiljic je uzrok svih problema!!!!!
I

Itina

pre 2 meseca

Tačno je sve, Zbiljić je stabilizovao klub, finansije su rešene, ali džaba sve kada mu klubom upravljaju Nena Milutinović i Mirko Vavan, plus soortski koji samo gleda kovertu i tal.
J

Jesam

pre 2 meseca

Jesi-bio-bio sam na zapad i centalni deo tribina je bio samo popunjen.🙂sa 4 -5 hilj.gledalaca Je pola stadiona skoro pominje .bilo je 2000 max.ja volim Vojvodinu,Ali realnost je da Vojvodina nema podrsku sa tribina kao nekad.
Y

Yutub

pre 2 meseca

Bandovic najverovatnije odlazi,sezona je izgubljena,prica se da bi trebalo Sam da ode Ili ce da ostane do prvog narednog kiksa.Do kraja sezone ce neko od pomocnika da bude trener a posle ce videti ko dolazi.
K

KONTRPLOR LETENJA

pre 2 meseca

Samo da izvidim, da li su Bandović i ostatak bande još uvek u klubu?! UPRAVA NAPOLJE!... sa sve SD-om u pokušaju, egzotičnim "šefom" i kompletnom svitom egzotičnih šarlatana koja ga prati!
I

I grad

pre 2 meseca

NS ne haje za Vojvodinu od 90te a o upravama gde sede oni koji rade za bg projekte da se ne priča. U klubu možda 3 zaposlena na nižim mestima vole Vojvodinu a uprava 99 posto igrača i treneri neznalice samo su tu zbog love i kako da se prodaju negde preko. Dosta sramote. Gonte se svi iz naše Vojvodine. Samo pravi Vojvodinaši koji daju sve klubu mogu da budu u Vojvodini na 110 godina
P

Pivot

pre 2 meseca

Dobrasinovic i Savic na stadionu Da li je Bandovic bivsi
t

trener

pre 2 meseca

i PROSINECKI

лејонардо

pre 2 meseca

Жали Боже овакве Војводине, ово је катастрофа шта они играји и најгоре што се не види помак, пола играча нема појма шта ради и шта треба да игра. Тешки дани се настављају.
h

hahahahhaha

pre 2 meseca

Ma bitno da Voša napada titulu!
m

marko savić komentari

pre 2 meseca

Saviću spavaš li? Mani se komentara kasno je.
N

Novosadjani

pre 2 meseca

Nesposobna uprava napolje, sraman uticaj grada za FK VOJVODINU, raspadnuti stadion, ocajna igra, 7 mesto na tabeli, srozali ste Vojvodinu, gore od pumpadzije. Uprava napolje.
P

Pazi Vosa gazi!

pre 2 meseca

I pored ocajne igre i jos gore uprave dodje oko 4000 gledalaca.Sta bi da je bolje.Ali zna se sve.
S

STA?

pre 2 meseca

Pazi Voša gazi-Daj ne pricaj gluposti,bilo je max . 1500 -2000 gledalaca na Stadion.
J

Jesi bio??

pre 2 meseca

@STA? Bio pa znas?Ko je to nama ljubomoran i lupeta?
L

Lambula fkv

pre 2 meseca

Zbiljo oteraj ceo strucni stab nesposobnjakovica, a oteraj i prevare i kombinacije iz uprave. Za trenera neko provereno ime da budemo u prvih 5, za kondicionog uzmite ovog lika iz Krusevca kad Ljubomirac sa 100 godina i nepokretni Bastajic onako trce jasno je da rade dobro. Onda na leto dovesti mladjeg trenera na 3 godine i praviti projekat.
p

pero7

pre 2 meseca

citam da je bio prosinecki..mozda on da bude trener..murinjo ne slobodan..konte..lipi..flik..uskoro ce tuhel..klop..zamisli napad reala vinicius mbape i vukanovic..rodrygo rezerva
D

Dejanaes

pre 2 meseca

Sta nam uradi od kluba; 110g tradicije; ovo nije slučajno, sve što Zbiljić radi je namerno. Protiv Vojvodine.
O

Odlican tim, Ali...

pre 2 meseca

Vojvodina i Novi Pazar imaju odlične pojedince(individualni kvalitet) u timu,Ali timska igra je 0 .ja mislim da je sada kasno da se menja trener,Nemoze ni jedan trener da uigra ekipu za 7 dana.
a

a koji su

pre 2 meseca

to dobri igraci...dugo pratim fudbal pa nisam ih primetio?
f

fasfsfas

pre 2 meseca

pa nista se nije pokazao ni onaj Dobarasinovic tamo
s

seljak evo kako nista nije uradio

pre 2 meseca

Navijači i simpatizeri kluba iz istoimenog grada ne kriju razočaranje, a pred rukovodstvom je težak zadatak. Pazarci su po završetku polusezone doneli odluku da smene Sinišu Dobrašinovića, koji je tim vodio do najboljih rezultata u klupskoj istoriji, a na njegovo mesto dovedu ne tako iskusnog Igora Matića. Preuranjeno ili pravovremeno pokazaće budućnost, ali prilično jasno, dosadašnja ostvarenja nude zaključak da su članovi uprave doneli u najmanju ruku ishitrenu odluku.
a

aldsas

pre 2 meseca

ali taj Novi Pazar imaju su najveci budzet u istoriji
S

Sve je ocilo u Honduras

pre 2 meseca

Pogledom liste klijenata agencije DEJAN VUKADINOVIC GDM SPORT, pored Bataka, Popovica i Bandovica, ostalo je da svoje mesto na klupi Vose nasledi Zoran Jankovic. Preporukom, predlogom, logicki sledom, nizom... Manje je bitno.
I

Istina prava

pre 2 meseca

Većina visini starijih igrača a ima ih petnaestak su super plaćeni, od deset do petnaest hiljada , naravno nešto i vrate, super im je bolje ni nemogu , da idu preko I nepomisljaju jer više ni nemogu i onda ovde sa.o odradjuju da vreme prodaje od plate do plate a pogotovo ovi sa strane što su došli, Vosin klinac koi se i pojavi za godinu dve a " ubiju " unište.... sad klinci u mladjim kategorijama samo gledaju da pobegnu , kad vide ove starije kako prolaze što udju u prvi tim
K

Kolega1

pre 2 meseca

Bandovic odlazi do kraja ove nedelje.
G

Gorstak Ledinci

pre 2 meseca

Bolje jos veceras! Zbiljicu, dosta je izgovora i praznih prica i obecanja.
D

Dokle

pre 2 meseca

Će ovi nesposobni da brukaju Vojvodinu.
s

srka

pre 2 meseca

Sedim devedesetih godina na istočnoj tribini Karadjordja, došao iz Beograda da gledam utakmicu Vojvodina-Partizan. Vojvodina ima tri boda manje i bori se za titulu sa Tumbakovićevim Partizanom. Otprilike je deset kola do kraja tog prvenstva. Na klupi Vojvodine sedi makedonski trener Djoko Hadžijevski. Vojvodina ima odličan tim, apsolutno ravnopravan Partizanu. Približava se kraj utakmice, na semaforu stoji 1:1. Jedan navijač Voše sedi pored mene i pita me koliko još ima do kraja utakmice. Kažem ja njemu, još nekih pet minuta, a on mi na to odgovara, Boga mi, nećemo izdržati. Onako po lalinski, simpatičan, stariji čikica. Ej, ljudima treba pobeda, a on se moli Bogu da ostane nerešen rezultat. E to je mentalitet i tu pomoći nema.
m

mlivanili

pre 2 meseca

Marko Savic kako je ostao bez posla samo pise komentare da ga dovedu 🙃
T

Tiski cvet

pre 2 meseca

Ja vidim samo Dobrasinovica da pise... Vladas Dambrauskas Litvanac, Fedja Dudic, pa Marko Savic. Tim redom.
G

Goust

pre 2 meseca

Nije ostao,nego otisao
U

Unknown2024

pre 2 meseca

Marko Savić je top trener i zaslužuje bolji klub od Vojvodine...Pozdrav !
p

prijatelj

pre 2 meseca

Ekipa koja je dovela poslednja dva trenera sad ima dva predloga da menjaju Bozu. Jedan od njih je Dobrasinovic.
H

Haskii

pre 2 meseca

Dobrasinovic i Zoran Jankovic su predlozi te grupice
V

Vozdd

pre 2 meseca

Fedja Dudic, Velezova napadacka filozofija fudbala, posten, ambiciozan, pravi igrace. Ima autoritet, svoje misljenje. Najbolji izbor!
h

hfhgsd

pre 2 meseca

fedja ti si🙃
N

Nije lud

pre 2 meseca

Vozdd- Nije fedja lud da dolazi u vojvodinu koja ima Manje bodova od Radnickog 🙂.nijedan ozbiljan trener nebi prihvatio poziv Vojvodine ili Novog Pazara .minimum mesec dana treba dobrom treneru da uigra ekipu i da svoje zamisli sprovede na terenu.
B

Babakar

pre 2 meseca

Ivanovicu sine, ala si me odzepario...
s

srka

pre 2 meseca

Druže, pa gde igraš na Vojvodinu, ko to još radi?! Ljudi su još uvek u 1989. godini, kada su postali šampioni. Nisu se pomerili ni makac odatle. 35 godina živiš na slavi jedne titule. Neozbiljan klub, a šteta. Iz te škole je poniklo puno dobrih igrača, dobrih trenera. Ali šta to vredi. Nemaju trunke samopouzdanja ni vere u sebe, a kads predju most na Dunavu, tek onda nastaje panika. Kakva crna Evropa. Nema od toga ništa.
K

Kamagra

pre 2 meseca

Mudrinski je pirmer centarfora koji može igrati dve godine i da neda gol. U Tisi iz Adorjana igraju bolji napadači,
G

Goust

pre 2 meseca

Bandovic i Popovic, za tolike godine u inostranstvu Naucili su samo da prodaju maglu
K

Kan Kan

pre 2 meseca

E moj Bato, bolje što si otišao da ovo ne gledaš. Danas se plaše Lučana i Spartaka, ti si ih učio da gaze Zvezdu i Partizan. Buturović Ratko!
b

bato ti

pre 2 meseca

javio si se@
T

Tuneki

pre 2 meseca

Vosa krupnim koracima ka plej autu
L

Legio

pre 2 meseca

Svaka čast Vodu, Pandori i Bulevaru što su sačuvali sever da se ne ugasimo. Žao mi je tih momaka, nisu ovo zaslužili
m

mile disko

pre 2 meseca

ovo sto sam gledao danas zadnjih desetak minuta,vidi se pomak u igri vojvodine..igrace su vatali grcevi tek pred kraj utakmice..
B

Bislopi

pre 2 meseca

Kondicioni neki borilacki trener, staticke pripreme se idrzavale.
T

Tiski cvet

pre 2 meseca

Da li Dragoljubu trebaju naocare ili se samo pravi? Vladas Dambrauskas za trenera no1 Fedja Dudic za trenera no2 Marko Savic za trenera no3 Otkazi Bozidaru, Marku, Gruji, treneru kondicije. Dragoljubeeeeeeee, hajdeeee, Dragce...
S

Srpska Atina

pre 2 meseca

Menjaj trenera jos nocas...
B

Becarac

pre 2 meseca

Maradoni i Gruju trans u paketu.
Š

Šibar 61

pre 2 meseca

Sve mogu da razumem u srpskom fudbalu,ali ovo sa Vojvodinom niko živ ne može,klub koji u veliloj sfrj ima 2 titule,koji je bio velili klub sa velikim igračima,toliko je degradiran da je to sramno,na nivou lučana,javora,umesto da u ovoj žalosnoj ligi ima 5-6 titula,kakva sramota uprave,grada Novog Sada cele Vojvodine pa čak i Srbije,da li je ikoga u NS zbog ovoga
P

Prle Grbavica

pre 2 meseca

Gari, u Novom Sadu ima dosta Vojvodinasa ali mnoge Vosa vise ni ne zanima mnogo, onako kao navijaju za nju ali ne ide na stadion i ne prate mnogo jer im je svega dosta. Nece ljudi dzabe da se trose na Vosu, imaju dovoljno svojih problema nego jos da se zivciraju i zbog propalog, nekada velikog, fudbalskog kluba.
p

pjaćenca

pre 2 meseca

I sada ja posle minijatura Filipa Malbašića, treba da gledam River - Boka...
M

Makarije 89

pre 2 meseca

Aj, sad da vidimo koga ce Bozidar predloziti za sledeceg. Pozdrav za Vavana, Nenu, Jocu, Maradona I ostale ljubitelja Vose. Zbikice, uzmi se u pamet, protrljaj okice, podeli otkaze treneru, sportskom nazovi direktoru I direktoru omladinske skole. Sprdaju se sa tobom...
C

Chiske1

pre 2 meseca

Nisu igraci krivi, krivi su svi iznad od trenera preko direktora pa do uprave!
K

Kako nisu

pre 2 meseca

Naravno da su igraci krivi. Babe. Pa i da NEMAJU NIKAKVOG TRENERA, PLACENI SU, TRENIRAJU GODINAMAA VALJDA ZNAJU.
C

Chiske1

pre 2 meseca

Veruj mi trener znaci jako puno. Pogleraj Rojevica, nema igraca da nije pruzio maksimum kod njega.
M

Marakko

pre 2 meseca

ZBILJICU ODLAZI BRE !!!! Zasto nas UNISTAVAS OVAKO
U

Uzas

pre 2 meseca

Raspala Vojvodina ne moze nikog da pobedi.
p

prijatelj

pre 2 meseca

Bozo je bivsi. Marko Savic je novi, pomocnici Nikola Puaca i mozda Beli gol. Raspisan je konkurs za kondicionog trenera. Maradoni se klima stolica.
k

kendisport

pre 2 meseca

Bas cete da se usrecite sa tim laptop trenerom koji nikad ne bi imao autoritet kod igraca kao sto su Vukanovic, Radulovic, Malbasic, Uros Nikolic. Pojeli bi ga za tri treninga. Vama trebaju ili Gacinovic ili Lalatovic, eventualno sacekajte kraj sezone pa onda Fedja Dudic.
м

манки

pre 2 meseca

Питер Хибала за тренера https://en.m.wikipedia.org/wiki/Peter_Hyballa
C

Curug

pre 2 meseca

Ja cuo danas, Fedja Dudic. Sad ce da se javi Dobrasinovic u komentarima, da napise da ga dovedemo 🙃
L

Lala NS

pre 2 meseca

Fedja Dudic je u ovom trenutku najbolji izbor.
G

Goust

pre 2 meseca

Pa ne bi kod Savica ni igrali Milosavljevic,Malbasic i drugi
M

Markoavić

pre 2 meseca

* I ti više “projatelju” Kada mozemo da čujemo neku reč o STRUCI, o ljudima koji ovako otužno vode ovaj klub, o ZBILJIĆU koji je direktni krivac za ovu tugu i nesreću koja nas je poterala. Zbog čega je kriv Božo? Zbog cega tacno? Ko je njega doveo? Odakle i kako on na klupi Vojvodine, ne ne moze trener sada biti kriv. A mislili smo prijatelju da si NAŠ.
O

Otac Makarije

pre 2 meseca

Vosa da dovede Lalata i da uziva.Lalat je mag za Srpske klubove, harizma, temperament, mozes da ga volis ili ne volis, ali on od igraca izvlaci maksimum….Lalat da preuzme Vosu ili Pazar preporodio bi ih.
P

Podbara

pre 2 meseca

Al' ja nju i dalje volim
k

kendisport

pre 2 meseca

Koliko jos laznih trenera treba da vam dovede isti menadzer da shvatite da su to treneri za Tajland i Japan, a ne za Vojvodinu? Terajte ovog inace idete u plejaut. I onda dovedite provereno domace ime, nemojte eksperimente sa ovim laznim strucnjacima.
F

FREDI KRUGISA

pre 2 meseca

E moj Ivanoviću...
P

Pandora_

pre 2 meseca

Ima ona scena u Porodicnom blagu... " Loše smo počeli " a onda Gaga Nikolic samo kaže " Nismo počeli nego smo završili "
p

pero7

pre 2 meseca

hteo bi da pitam naviiace vojvodine sta vi ocekujete od uprave ,kluba?
C

Chiske1

pre 2 meseca

Sada vise nista... Raspad sistema je posledica neznalica koji su godinama na platnom spisku. Da bi se desilo nesto pozitivno mora 90 posto uprave da se otera kao i treneri svih kategorija jer nasi omladinci su 9ti ej DEVETI u omladinskoj ligi! Apsoluto sramno!