(Reuters)
(Reuters)

Ante Rebić izbačen iz ekipe, ali u ludari na Bosforu malo ko može da funkcioniše

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.03.24. | 13:16

Hrvatski ofanzivac se nije snašao ni kod petog trenera

Očekivanja velika, učinak nikakav. Došao je Ante Rebić sa velikim entuzijazmom u Istanbul, trebalo je da bude veliko pojačanje Bešiktaša, a ispostavio se kao promašaj, pošto u dosadašnjem toku sezone nije dao nijedan gol u prvenstvu Turske. Niti će imati priliku, pošto ga je klub sa Bosfora – precrtao.

Zvanične objave (još) nema, ali tamošnji mediji uveravaju da je nekadašnji reprezentativac Hrvatske kršio klupsku disciplinu, kažu da je uneo nemir u ekipu i da je to razlog što ga stručni štab nije poveo na gostovanje Gazijantepu, u završnom susretu 29. kola Superlige. Isti izvori napominju da je trener Fernando Santos izgubio strepljenje i da više ne računa na nekadašnjeg krilnog napadača Ajntrahta i Milana.

Izabrane vesti

Stiče se utisak da nije samo do Santoša, već i do Rebića, pošto od početka sezone nije mogao da se ustali ni kod Šenola Guneša, Buraka Jilmaza, Rize Čalimbaja i Serdara Topraktepea. Petorica trenera od letos do marta! I ludak bi – poludeo, tako da možda nije ni Ante kriv, koliko šizofrena sredina u Bešiktašu, uz napomenu da nije klub sa najviše promena trenera u sezoni, pošto je „neslavni šampion“ u ovoj kategoriji rumunski Botošani (šest).

Kakvo je rasulo na Vodafon areni svedoči podatak da Rebić nije jedini sklonjen. Sredinom decembra klub je odlučio da izbaci iz ekipe, zbog loših izdanja i nezalaganja, petoricu fudbalera. U pitanju su bili: napadač Vensan Abubakar, desni bek Valentin Rozije, štoper Erik Baji, krilo Rašid Gezal i zadnji vezni Žan Onana.

Jedino se Kamerunac Abubakar u međuvremenu vratio. Rebić će teško, pošto kruži informacija da će uprava kontaktirati menažera hrvatskog fudbalera sa idejom da mu nađe novi klub na leto.


tagovi

Ante RebićBešiktaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara