Komentari na vest

Arsenal preskočio Siti i Liverpul za vrh tabele! Haverc pogodio nakon osam sati, Ramzdejl se borio sa sobom

K

Klasika

pre 5 meseci

Pitanje dana kada ce sami sebe preskociti
g

gr8

pre 5 meseci

Sa pravom 9kom Arsenal bi sad bezao 9 bodova prvim pratiocima. Mnogo su jaki,mnogo odskacu na svim ostalim pozicijama,jednostavno su provaljeni samo,i opet prvi.Hmm.
m

ma jel

pre 5 meseci

a siti sa zdravim de brujneom bi imao 20 bodova više
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Da arapi ne trpaju milijarde u UEFu i FA engleske siti bi imao mozda 20 bodova vise od drugoplasiranog ali u 4toj divoziji gde im je mesto.
s

smorilo

pre 5 meseci

Arsenalove utakmice najdosadnije za gledanje i tako će biti dok god ne kupe razbijača. Kad kupe napadača protivnici će odustati od ovih bunkera i autobusa pred golom, automatski će biti više prostora za Saku i Martinelija i fudbal će biti atraktivniji. Dok god im je ceo napad visok 165cm, gledaćemo ovakve nastupe timova protiv Arsenala. Ovako su izgledale sve utakmice Sitija dok nije doveden Haland. Sad ipak timovi ne igraju totalno bunker protiv Sitija zbog toga. Dok protiv Arsenala niko ni ne pokušava igrati fudbal.
v

vldblk9a

pre 5 meseci

Arsenal nije ni prosle godine imao kako kazes "razbijaca" pa je igrao ubedljivo najlepsi fudbal na ostrvu.
r

rokacina

pre 5 meseci

Ramsdejl je duplo bolji golman od Raje, ali Raja mora da brani dok Arsenal nema na koga da ispuca loptu. Da imaju visokog napadača, Ramsjdejlova slabija igra nogom ne bi bila bitna jer ne bi morao svaki napad da se počne kroz pas. Dobili bi tako i golmana, a ove bunkere bi rešavali bez problema. Ovde samo fali napadač.
k

kokačina

pre 5 meseci

eto ispade raja da je neki pirlo sa loptom
r

realan_lik

pre 5 meseci

Nekako nemocna igra Arsenala protiv veceras sramnog pristupa Brentforda, da se razumemo jako srcanog tima, ali trener je veceras resio da ga ne zanima lepota nego samo taj jedan bod po svaku cenu... Videlo se koliko Arsenalu fali napadac koji je razbijac i koji moze da se bori u skoku sa visokim stoperima protivnika, jer ne bi ovde ni dva Jesusa pomogla... E sad, kad pogledamo i igru Sitija i Liverpula posle ove pauze, ne moze se mnogo ni zameriti Arsenalu, pa i ako nisam bio optimista da mogu do titule ni ove sezone, nekako se namecu da pobedama i u teskim i ruznim utakmicama, mogu otici do vrha na kraju, ako zadrze ovakav karakter. Ne znam, bice jako zanimljivo do kraja, i tri tima definitivno odskacu u ovom trenutku od ostatka lige... Sportski pozdrav
Б

Блок

pre 5 meseci

Арсенал безидејан...и прошло коло и сада ..удвајају им крила ,која немају помоћ бекова. Сака и Мартинели прошле сезоне ,мотор Арсенала ...ове слабо. Домаћи ме из изненадили бункерчином. Мбуено ,само да је након грешке Рамздејла додао...
J

Jaffa keks

pre 5 meseci

Burazeru, samo ga daj ovako kad bas zatreba i sve ti oprosteno. Nadam se ce ovo malo da mu da na samopouzdanju, jer su njegovi golovi preko potrebni. Od Zezusa ih ne mozemo ocekivati. Lik je po meni mnogo, mnogo gori od Havertca ove sezone. Ne mozes se uzdati u njega nikako. Ne pricam samo o danasnjoj utakmici gde je tesko doci do izrazaja, vec gledano celu sezonu i kraj prosle.
9

999

pre 5 meseci

Samo da pozdravim najveceg poznavaoca fudbala ovde. Pozdrav.
И

И

pre 5 meseci

Kad bi se gledalo bez pozicije napadača, Arsenal je najjači tim u ligi. Trio Gabriel-Saliba i ispred Rajs je beton, tu stabilnost nema niko. Vrhunski kreativci, vrhunska krila, svi odgovorni i u odbrani i onda dodješ do toga da ti špica igraju teške prevare poput Žezusa i Nketije. Imam utisak dok gledam Arsenal da bi neki napadači poput Mitrovića, Ikardija, Tonija, ovde davali dva gola po utakmici, kakve perfektne centaršuteve upućuju Saka, Odegard, Martineli i Trosar. Ali bukvalno nemaju na koga. Haverc je dobar da uleti ovako iz drugog plana i sa svojom visinom bi to morao da radi, ali ovaj tim, ova odbrana, ovaj trud i rad na terenu definitivno zaslužuju pravu devetku, a ne plačljivka Žezusa, ne mogu da verujem za šta dadoše 60 miliona.
9

999

pre 5 meseci

Brate, kakve idealne centarsuteve i Martineli, pa i Odegard? Ove sezone ne mogu nijedan pogoditi 16m.. Nije to do spiceva. Eto na korner dolaze i stoperi i Rajs, sve visoki, Martineli ne moze prvog odbrambenog prebaciti u centarsutu. Jedna od najfrustrirajucih stvari gledajuci utakmicu kazes da je idealno..
И

И

pre 5 meseci

Nego do koga je? Kornere izvode loše, slažem se, ali iz igre sam danas video bar 5 perfektnih centaršuteva svakog od njih. Samo onaj Martinelijev centaršut na Nketiju, kad je defanzivac došao glavom i izbio u korner je čist gol da je bio neko poput Mitrovića. Jer je Nketija bio metar bliži toj lopti, vrh centaršut.
G

Ganer

pre 5 meseci

Mnogi ste prošle godine do povrede, a možda i ti hvalili Žesusa, a sad je prevara. Slažem se sa 999, Arsenal nema nijednog igrača koji ima odličan centaršut ili da je dobar izvođač prekida.
9

999

pre 5 meseci

Taj sam zapazio i ja, mada ne bih rekao da je idealan, al ajde. Ostalo sve gola voda, mada mozda nisam dovoljno pazljivo gledao. Saka i ne centrira nikad na spica, nego na drugu stativu gdje sw ubacuju igraci iz drugog plana kao danas Haverc ili Trosar protiv Celzija.. Tako da zaista ne vidim sta ovi spicevi mogu mnogo bolje od ovoga. Martineli po meni najlosiji igrac Arsenala od pocetka sezone, kad se uporede ocekivanja i izdanja na terenu.
G

Gost300

pre 5 meseci

Dugo nisam gledao ovakav antifudbal kao danas od Brentforda,ali ko im presudi,komedija 😂😂😂
t

test114

pre 5 meseci

Svaku utakmicu protiv Arsenala svako igra antifudbal ali za to je kriv Arsenal sto nije kupio muskarca na centralnom napadacu,umesto ovih tetkica,pa se svi zatvore u bunker i teraju Arsenal na centarsuteve. Svaka utakmica ista.
5

55666

pre 5 meseci

Arsenalu je potreban napadac to je jasno jer kada im se protivnik zatvori to tesko probijaju.
@

@odgovor

pre 5 meseci

Majstore, Barsa 2011. i posle MSN, kad naidju na tim koji se brani kao danas Brendford, nisu uspevali da im daju gol ili bude nekako 1:0.
G

Ganer

pre 5 meseci

MALO OPŠIRNIJE Još jedna tesna pobeda i to opet postignut gol u poslednjih 15 minuta. Ne možemo reći šta treba da se promeni, da li prava devetka ili formacija ili nešto treće? Meni kao navijaču Arsenala koji pratim klub preko 15 godina je jako mučno da gledam ekipu sa ovako potentnim napadom koji se već trećinu ligaških utakmica muči protiv duplih blokova. Mislim da je Mik nagomilao polivalnetne igrače. Polazeći od sledećih: ni Ben ni Tomijasu nemaju nešto u čemu se previše ističu. Ako imaš Bena, napad po desnom boku je daleko bolji kada formiraju trougao Saka, Edegor i on. Ukoliko je Tomi na terenu, imaš bolje polazište igre jer on može da uskoči u sredinu kao Zini i bolji je u odbrani. Parti i Rajs ne mogu zajedno (nemaju dovoljno vremena da se uigraju jer je prvi stalno povređen) zbog čega bih razmislio o Partijevoj prodaji - lepo bi bilo da Arapi uskoče. Suština svega ovoga što sam napisao gore, jer je gotovo sigurno da se ne dovodi devetka već još jedan vezni, jeste da nam je Arsenalu ponajviše potreban bek koji je brži i koji je ofanzivnijih karakteristika jer u svakom slučaju Arsenal ne igra sa 4 već sa 3 pozadi kada malo bolje pogledate. Sve u svemu, nadam se kako tonus tokom sezone bude opadao da će Arsenal igrati malo lepršavije. COYG!!!
a

aldelez

pre 5 meseci

Teške nebuloze. Treba samo duga devetka i ovo bi se sve rešavalo po 3-0 jednostavno je.
G

Ganer

pre 5 meseci

Može i ne mora da znači.Nešto mora da se menja a da ti i saborci znate, možda biste bili treneri van FIFA ili PES = mnogo je bre jednostavno, uzmeš devetku 83 overall na zimu i to je to. Ne znam šta je nebuloza (nisi baš precizan) ali Siti je uzimao titulu bez "duge" devetke godinama. Šta ćemo sad?