""
""

Avram Grant u epizodi "plava majica": U Gani mi traže da je stalno oblačim, donosi nam sreću

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.02.15. | 13:08

"Hoćemo da osvojimo titulu, a u finalu nas čeka mnogo težak i kvalitetan rival", rekao je Grant posle plasmana Gane u finale Kupa afričkih nacija gde je čeka Obala Slonovače

Gana je posle drame na tribinama, ali ne i na terenu prošla u finale Afričkog kupa nacija u Ekvatorijalnoj Gvineji. Navijači domaćih u finišu polufinala izazvali su haos, meč je bio prekinut, pa nastavljen, a selektor Gane Avram Grant rekao je da je ekipa prošla dalje jer je nosio majicu koja mu donosi sreću.

Bivši trener Partizana i Čelsija u nedelju će predvoditi ekipu u finalu kontinentalno šampionata protiv Obale Slonovače.
"Svi u Gani mi traže da uvek nosim ovu plavu majicu, jer nam ona donosi sreću. Sjajno je što smo se plasirali u finale. Hoćemo da osvojimo titulu, a u finalu nas čeka mnogo težak i kvalitetan rival", rekao je Grant dan posle pobede od 3:0 protiv Ekvatorijalne Gvineje.

Izabrane vesti

Izraelski stručnjak naveo je da u trenutku kada su počeli incidenti, a domaći napali gostujuće navijače, nije bio siguran šta se dešava.
"Prvi put učestvujem na ovom turniru. Nisam znao šta se dešava. Video sam neko komešanje, pa gužvu i nasilje na tribinama, a onda se to prenelo i na teren. Ne mogu da kažem da sam se uplašio, ali na prvom mestu mi je bila bezbednost igrača", dodao je Grant.

(FOTO: Action Images)


tagovi

GanaAvram Grant

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara