Tomas Miler slavi pogodak (©Reuters)
Tomas Miler slavi pogodak (©Reuters)

Bajern i Klub Amerika najisplativije opcije u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.04.24. | 10:31

Nigde nećete naći veće kvote

Kraj aprila obično je klizavo tle u sportskim takmičenjima. Ovog utorka u jeku je završnica u Ligi šampiona, Čempionšipu, elitnom nadmetanju u Konkakaf zoni... Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja.

Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na Bajern u sudaru Real Madridom u okviru prvog susreta polufinala Lige šampiona, kao i dvojka na Klub Ameriku protiv Pačuke u sklopu revanša polufinala Konkakaf Kupa šampiona.

Izabrane vesti

Posle četiri godine Bajern je ponovo uspeo da dođe do polufinala Lige šampiona. U plej-ofu, dobrim delom zahvaljujući pobedama na domaćem terenu, minhenski gigant je uspeo da savlada otpor Lacija i Arsenala. Bavarci meč iščekuju posle rezultatski uspešnih sedmica, pošto je Tuhelov tim zabeležio seriju od četiri pobede na svim turnirima. Bajern je ipak ostao kratak u trci za titulu u Bundesligi, a malo je verovatno da će da izgubi drugo mesto, s obzirom na pet bodova prednosti u odnosu na Štutgart. U prošlom kolu Bavarci su kod kuće savladali Ajntraht iz Frankfurta sa 2:1. S druge strane, Bajern još ima šansu da osvoji veliki trofej, ali u polufinalu Lige šampiona ima posla sa Real Madridom. Madriđani su jedan od najstabilnijih učesnika evropske elite. Četvrtu sezonu zaredom, Blankosi su se plasirali u polufinale. Pre godinu dana Mančester Siti je bio koban u ovoj fazi po Kraljeviće, a ove sezone su se Blankosi revanširali Građanima u četvrtfinalu. Ekipa Karla Ančelotija je praktično obezbedila titulu u Primeri. Posle 33 kola ima 84 boda i 11 bodova više od Barselone.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

PAČUKA - KLUB AMERIKA (SREDA, 03.15), DVOJKA 2,30

Pačuka igra lošije kod kuće nego u gostima. U proteklih deset susreta Pačuka je pretrpela tri poraza, a dva su bila pred domaćim navijačima. U prvom polufinalnom meču Konkakaf Kupa šampiona puleni trenera Giljerma Almade ostvarili su pozitivan rezultat 1:1 na Azteki, iako im se nisu davale veliek šanse. Pačuka je do polufinala turnira stigla pošto je eliminisala Filadelfiju i Eredijano, a meksičku Klausuru je završila na sedmom mestu sa 29 bodova i očekuje je baraž za mesto u plej-ofu. Klub Amerika je odigrala dobro u prvom meču na svom terenu, ali to nije bilo dovoljno da napravi temelj za uspeh u revanšu. Sada će Orlovima da bude teško na gostovanju. Ipak, tim je pokazao kvalitet i aktuelnoj kampanji pošto je završio na prvom mestu meksičke Klausure, a do polufinala je Kupa šampiona je izbacivao redom Real Esteli, potom Gvadalaharu i Nju Ingland.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

Bajern
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara