Komentari na vest

Bajern kreće po Gintera: Pet dana da plati bar nešto ili da čeka naredno leto i uzme ga za džabe

S

Svabska posla

pre preko 2 godine

Bas bih voleo da RB Lajpcig okrene list i strovari neku milijardu evra kao PSG ili City i kupi neke paklene igrace pa da preitme tron ovim Hijenama iz Minhena i da ne vide titulu sledecu deceniju... Bajern unistio bundesligu koja ne da nije zanimljiva nego je monotona do bola! Jedini pravi dobitnici zakona da se ne privatizuju klubovi u Nemackoj je Bajern! Ostali koji to podrzavaju nisu bas najinteligentniji! Reci da bi to upropastilo njihov fudbal je smesno, Hamburg je u drugoj ligi i ima dugove, Salke isto u drugoj ligi i ima stotine miliona duga, Verder isto 2liga isto duzan ali manje, Kajzerslautern u 3ligi jedva sastavlja kraj s krajem, Ninberg u 2ligi... Svi ovi klubovi imaju ogromne stadione i ogroman broj naviijaca pa bi bio i zanimljiv privatnim investitorima da se privatizuju! Ovako tavore po drugim ligama i sta oni imaju od tog zakona da se ne privatizuju! Isto su duzni pa ruzni jos gore nemaju ni priliv novca pa i slabe sanse da se i domognu bundes lige! Sta oni imaju od toga sto su u Nemackoj protiv privatizacije? Imaju nesposobnu upravu koja jedino tako moze da se odrzi u foteljama i pored toga sto su ukanalili klubove! Kod privatnika bi odavno leteli napolju... Eto oni zagovaraju to a masa naivnih navijaca guta te gluposti. Sta fali RB Lajpcigu Herti Leverkuzenu i Hofenhajmu? Ovako igraju prvu ligu Grojter i Bilefild Majnc i Auzburg?!
M

Ma da...

pre preko 2 godine

Naravno da ce stari lesinar sacekati sledece leto da ga uzme za dz! Bajern da je hteo da ga pokupi ovog leta on bi zavrsio transfer jos pre pocetka prelaznog rola kako obicno radi! Posto nije verovatno ce ga pokupiti sledeceg leta kao sto i radi sa svojom konkurencijom! Ali polako stace i njemu neko na rep kao sto je Perez PSGu...
O

Ombucman

pre preko 2 godine

Perez stao narep PSGu? Kako? Tako sto im igrača u poslednjoj godini ugovora plaća 180 miliona? U ovoj priči je PSG taj koji je prošao carski. Šta su sve doveli, a sad će uzeti i brdo para da nastave kupovinu, sledeće godine uzmu Halanda, i koga god još reše.