Komentari na vest

Bajernova tri posla za poslednje dve nedelje zimske pijace

G

Gost656

pre preko 1 godinu

Kad ti jedan Bayern u 23 godini nudi ugovor na 5 milki bruto vidis u kojem su kanalu... Nebih mogao zamisliti Mbappea kod njih morali bi smu njemacku ekonomiju uloziti za Mbappeovu placu...

Mekkyaku

pre preko 1 godinu

da ali zato majstore sa tom Nemackom ekonomijom nisam cuo nemca da se zali da mu kasni plaTa , a ti sto hoces da jedni Mbappeovi , Halandovi i koje kakvi imaju plate od po milion za mesec dana, vrv radis u Bilecu ko konobarce za 600 maraka plaĆu..
p

prcc

pre preko 1 godinu

Šupo mutani
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Шта вам је са овим називима играча? 99 % свијета га зове Чупо Мотинг, само ви измишљате називе.
P

Pravopis srpskoga jezika

pre preko 1 godinu

Čini ti se zato što se piše tako, inače Francuzi i sve njihove kolonije ga ne zovu tako. Ime je francuskog porekla i čita se Šupo-Motan. Tebi je sad čudno samo zato što se u srpskom jeziku imena pišu kako se izgovaraju inače ti ne bi ni upalo u oči to.
G

Goran 87

pre preko 1 godinu

Šupo ili Čupo, pitanje je sad...
R

Raskošna kurvetinka

pre preko 1 godinu

Braco , pay the Supo. Konrad 3 puta bolji od Sabicer. Bosancuga Haso, ko Vazura, kad zapne da juri jedan igrač , ko da nema drugi na planeti, Zomer pa Zomer, Livakovic ili dorijin , Audero su jednako dobri ili možda bolji, od ovaj 30 + godisni Švicarac ,S Omer. Napucaj razuzdanog pedercica
Č

Čudna šuma je to

pre preko 1 godinu

Ovo me je uvek nerviralo kad igrač postavi zahtev!Čuj,da ne sme da dođe napadač top klase ha ha ha...pa sine,ako si bolji igraćeš a i sam si sebe sa tim zahtevom ponizio.Teraj to Hasane napolje i dovedite top klasu!