Komentari na vest

Barsa pobedila Real: Stiže nova perla španskog fudbala! Katalonci postaju veći Španci od Madriđana

x

xaaxax

pre oko 2 godine

samo nek dovode decu dok ce real mbappea i haalanda..sve se napokon vidi i dolazi u normalu..:-))))
P

Pravi Xaxaxaxa

pre oko 2 godine

@xaxaxa Prvo ne kradi nick. Drugo Mpape ostaje u PSZ-u,a Haland najverovatnije ide u Barselonu ili u City.Verovatno imas 10 do 15 godina kada je Barselona osvojila nesto sto Real moze da sanja (6 trofeja u jednoj sezoni) i to sa igracima koji su ponikli kod njih,a da umalo da zaboravim vratice se dani kada Penal Madrid nije mogao da prodje 8-nu finala.
Z

Zli_Vuk81

pre oko 2 godine

Ako me oči ne varaju,dete već nosi desetku za omladince Španije....baš su im skauti fantastični :D Srećno sa njim,deluje kao opasan igrač :)

Katalonija

pre oko 2 godine

Odličan je mali! VISCA EL BARCA!!!
D

Dragisalutin

pre oko 2 godine

Velika je razlika sto su klinci u realu igrali u vreme najmoćnije postave u tom periodu. Marselo, karvahal, trio na sredini, Ronaldo i bale svi u top formi. Nije imalo mesta za jednog Iska... A u Barsi je takva situacija da moraju sad da forsiraju mlade, dok je bilo para koliko španaca su kupili? Kutinjo,Dembele, Grizman 400+m, Umtiti,Artur, Lengle, Brajtvajt, Dest... Ko je od njih španac? Realna slika..
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Pricas u zadnjih 10 ili u zadnjih 5 godina? Ako pricamo u zadnjih 10, pogledaj spisak pa ces videti, sa tim sto Barsa nije morala da kupuje vec je stvarala uglavnom domace igrace.
G

Gost313

pre oko 2 godine

nacionalisti, gade mi se
S

Sve

pre oko 2 godine

Yusuf iz Rapida bio 5 bolji
S

Slepi Gost

pre oko 2 godine

Toliko je dobar da za Rapid ima ucinak od 0 asistencija i 0 golova na 7 utakmica..
P

Popiy

pre oko 2 godine

Previse forsiraju djecu za 5 6 godina potrgat ce se djeca i nista od njih nece biti.
H

Hammers Srbija

pre oko 2 godine

Ja mislim da je svima jasno da od trenutnih 10 mladjih ako za 3 godine ostane 3,4 to je i vise nego odlicno, ne znam ni ko ocekuje da ce svi igrati, komentar ti nije na mestu ni najmanje jer oni od generacije 01, 02, 03 vec imaju 4 startera, navedi mi takav primer u Evropi osim Ajaxa, koji ruku na srce nije nivo Barselone vec 20+ godina.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Vidim bas su se potrgali, raspadaju se, dok nasi vladaju svetskim fudbalom!