"Kranjčar i Barton iz perioda u dresu KPR-a"
"Kranjčar i Barton iz perioda u dresu KPR-a"

Barton i Kranjčar opet postaju Policajci?

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.05.16. | 17:45

Ovaj put će obući dres škotskog giganta Glazgov Rendžersa

Kranjčar i Barton iz perioda u dresu KPR-a

Povratnik u škotsku elitu Glazgov Rendžers želi već u prvoj sezoni da igra zapaženu ulogu u elitnom rangu i preotme Seltiku titulu, a da bi to bio slučaj potrebna su mu ozbiljna pojačanja. 

Izabrane vesti

Baš zato menadžer Policajaca Mark Varbarton se već bacio u poteru za novim fudbalerima, a velika želja sjajnog stručnjaka su dva iskusna igrača sredine terena Džoji Barton (33) i Niko Kranjčar (31). 

I dok je sa kontroverznim Bartonom, kome je istekao ugovor sa Barnlijem, prošle nedelje već obavio razgovore, čak ga i ugostio na Ajbroksu i upoznao ga sa atmoferom u klubu, iskusni stručnjak je danas započeo mnogo ozbiljniji poduhvat - da nagovori i Kranjačara da mu se pridruži u Glazgovu.

Varbarton je uveren da će lakše ubediti hrvatskog fudbalera ako se sretne sa njim lično, pa je odleteo danas u Njujork pošto Kranjčar trenutno nosi dres Kosmosa. Iskusni vezista preselio se u SAD minule zime nakon rastanka sa Dinamom iz Kijeva, a u prošlosti je sa uspehom nastupao na Ostvru za Portsmut, Totenhem i Kvins Park Rendžers.

Dolazak Kranjčara bio bi važan korak u planovima Rendžersa da se vrati u vrh škotskog fudbala, a da li će menadžer Policajaca uspeti u toj nameri pokazaće vreme. Barton i Kranjčar su ranije nastupali zajedno za KPR, pa bi njihovo iskustvo bilo od velike koristi velikanu sa Ajbroksa. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

TransferiŠkotskaNiko Kranjčarletnji prelazni rok 2016Glazgov RendžersDžoi Barton

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara