Komentari na vest

Bavarski lobi pritiska Pavlovića: Odluka koju svako mora sam da donese, ali...

J

Jamb

pre oko 2 meseca

Svakako je Piksi sa onom nadmenom izjavom o Pavlovicu i Bajernu uprskao, tesko da ce igrati za Srbiju
P

P0

pre oko 2 meseca

Sad u četvrtak ćemo saznati njegovu odluku. Da li je odbio i Nemce, ili je prihvatio...
L

Lopta je okrugla

pre oko 2 meseca

Ako je pametan igrace za Nemacku.Zasto da igra za Srbiju?Sta mu je Srbija pruzila?...Sta Srbija pruza bilo kome od nas?Nista.
н

нин

pre oko 2 meseca

Тако ви друго србијанци размишљате .
L

Lopta je okrugla

pre oko 2 meseca

Bas bi voleo da me prosvetlis...ti prvosrbijanac.Sta imas od ove drzave?
Č

Čast

pre oko 2 meseca

FSS je napisao da će odluku doneti posle EURO. Ako prihvati sad poziv Nemaca, onda je običan lažov i prevarant.
O

Oto

pre oko 2 meseca

Ja mislim da ima šanse da zaigra za Srbiju, da razmišlja o tome, jer hteo je da odradi jos ova dva meseca u Bajernu, da se nametne i postane neizostavan član prve postave, izgradi ime, a onda da im saopšti kako ce igrati za Srbiju...medjutim, Nemci su to shvatili i sad ga pritiskaju, ne bih se iznenadio i da ga ucenjuju....teško je decku, ali bih mu savetovao da posluša srce...pa kako god da bude....
C

Ccccv

pre oko 2 meseca

Stvarno ne znam zasto se ovoliko pise o ovom momku ako hoce da igra za Srbiju do sad bi se odlucio ali on ocigledno ceka poziv Nemacke. Svaki dan izlaze tekstovi o njemu a momak jos ni 15 utakmica nije odigrao u prvom timu Bajerna koji je ocajan a pise se o njemu kao da je u najmanju ruku De Bruine.
m

macoo

pre oko 2 meseca

decak ima sanse da bude i bolji od de bruina ako nastavi ovako ali covek je rodjen u nemacku zasto da ne bi igrao za nemacku meni mi je drago i za srbiju da igra ali on to treba da olduci a ne nekih druge
m

milo123

pre oko 2 meseca

ali nasi amateri iz FSSa - umesto da u tajnosti petljaju sa ovim, da ga ubede i ukradu fakticki (setimo se kako je to bilo nekad sa Dejom, Stojkovicem, Mihom...) ovi na sva zvona objavili da idu da pricaju sa njim. Od tada strahovit pritisak od strane Nemaca sa svih strana. Nije se mnogo ni pricalo o svemu, pitanje je da li bi i debitovao za Nemce (primer Bajcetica), al avaj. U cutanju je sigurnost, napisa Ivo Andric u jednoj svojoj.
A

Aaabbb

pre oko 2 meseca

Možda su objavili sve javno ovi naši jer su svesni da neće igrati za nas, ali ipak da javnosti stave do znanja da su sve pokušali.
B

Bau

pre oko 2 meseca

Po mom mišljenju to što su sve objavili samo su želeli da prebace sav pritisak na igrača, da se stvar ubrza, da vide reakciju neku, i ako momak sad odluči za Nemce bar nisu gubili vreme više za njega + da pokažu narodu da su sve pokušali.. da se ne lažemo manipulacija high level..
m

milo123

pre oko 2 meseca

@aaab: aha, posto ih inace jako puno zabole za misljenje javnosti! :D to su dokazali do sada sto puta.
l

lady

pre oko 2 meseca

Ako kao Srbin ne osecas da treba da igras za svoju zemlju, hvala lepo i dovidjenja...da ne bude samo jos jedan Bojan Krkic i Risairo Zivkovic
D

Dejani

pre oko 2 meseca

Dok stvarno ne donese odluku citacemo još po 4 puta da se odlucio za Srbiju, ili da je Srbija blizu ili nikad bliza, a 4 puta isto za Njemacku..
0

09999

pre oko 2 meseca

IGRACE ZA NEMACKU. NE TUPITE VISE VASE OLOVKE
D

Da smo mi uređenija

pre oko 2 meseca

Država i da ima daleko manje mita i korupcije, siguran sam da bi nas odabrao. Kako nismo, izabraće Nemačku i to je skroz u redu. Ovde je toliki mulj, da Dunav kada je bio najprljaviji, je kristalno čisto more kakva je situacija u državi.
T

Tarantula

pre oko 2 meseca

Trlababalan priča.
B

Budimo realni

pre oko 2 meseca

Da smo uređenija zemlja bila bi ista situacija s Pavlovićem. Čovek je izložen strašnom pritisku od strane Nemaca i bukvalno bi mu pakao od života napravili da se odluči za Srbiju.
G

Gostih

pre oko 2 meseca

Sapunica "Mbape za sirotinju".
L

Lektor

pre oko 2 meseca

*Kante