Bešiktaš poslao ponudu za Gorana Zakarića!

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.01.19. | 15:28

Čekajući poslednje sate prelaznog roka

(od izveštača MOZZART SPORTA iz Beleka)

Izabrane vesti

Pisali smo već da bi danas trebalo da bude finiširan transfer Marka Jankovića u italijanski SPAL, a Partizan bi u foto-finišu zimskog prelaznog roka mogao da ostane još jednog krilnog fudbalera. Ljudi iz Humske potvrdili su izveštačima srpskih medija u Beleku da su dobili konkretnu ponudu Bešiktaša za Gorana Zakarića.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine ostavio je vrlo dobar utisak tokom jesenje sezone, a po svemu sudeći i impresionirao trenera istanbulskog velikana Šenola Guneša tokom dvomeča plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

U Beogradu je bio asistent za gol Rikarda Gomeša i otad očigledno privukao pažnju Bešiktaša. Crno-beli nisu istakli koliko je novca ponudio turski klub za bivše krilo Zakarića, ali je jasno da će, pod uslovom da se posao privede kraju, Parni valjak biti na dobitku, jer ga je pre samo sedam meseci platio svega 150.000 evra.

Pre samo dva dana Goran Zakarić je rekao da se nada kako će imati uspešno proleće u Humskoj, ali još jednom se potvrdilo da je prelazni rok živa stvar. Igrači iz Bosne su cenjeni u Turskoj, posebno posle odličnih igara Edina Višče.

Zakarića bi ka Bešiktašu mogla da pogura i finansijska situacija u Humskoj. Nije tajna da se u Partizanu nadaju ozbiljnom prihodu u finišu prelaznog roka.
„U ovom trenutku Zakarić je poslednji u redu za odlazak“, poručio je u izjavi za televiziju Arena sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev.

Kako bilo, potencijalni transfer Zakarića u redove tima iz Istanbula mora da bude ekspresno finiširan. Prelazni rok u Turskoj se završava večeras.

Crno-beli se ne bi odrekli vrlo perspektivnog krila, ali ako to bude poslednja opcija...


tagovi

Goran Zakarić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara