Komentari na vest

Besplatan ulaz na Crvena zvezda - Zenit

P

Prljanje ugleda

pre oko 1 mesec

Je l dolazi Oskar na tekmu?
G

Gost1976

pre oko 1 mesec

Neću gledati utakmicu na Marakani,gledaću na TV ali moram utišati do kraja. Već vidim svuda ruske zastave što i nije toliki problem ali veličanje Putina,vladara komunističkog iz KGB-a na našem stadionu ..to ne mogu okreće mi se stomak.. Gazprom je Zvezdu svojevremeno "spašavao " sa 2 mil eura godišnje mi samo na licu da iscrtamo još njihov logo.. sada u LŠ 5 miliona,najmanje sponzorstvo jednog gen.sponzora u LŠ u istoriji..sramno. Da su tražili novog sponzora pred početak sezone sa zapada ili Kine dobili bi barem 15 mil.godišnje .. Šalke je godišnje od Gasproma dobijao 25mil.eura. Rat je ljudi nevini u Ukrajini ginu a naš stadion će biti ukrašen sa Z u znak podrške ruskoj agresiji na suverenu zemlju koja nije priznala Kosovo.. Zašto mi uvek istrčavamo i stradao za druge? Kad niko ne igra mi baš hoćemo.. i posle će biti posledica. I onda na kraju hoćemo LŠ mil.od UEFE,da igramo sa Bajernom,Realom.. to volimo. Odrastao sam sa Zvezdom kao velikim internacionalnim klubom ,gromadom u kome su igrali najbolji igrači bivše države bez obzira na nacionalnost..samo najbolji! Sad ide narativ da smo mi samo srpski,više se bave navijači kosovom nego Zvezdom,neće nas ovo putinofilstvo na silu nigde odvesti,ko ima malo više godina to zna i oseća.. plus svi volimo samo euro,Audi,LŠ.. totalno mno bez cilja,sluđeni.Barem da smo rusofili istinski razumeo bih,ali nismo ni to,sve je lažno.. Zvezda je velika i sve će preživeti,podršaka za Milojevića i naše igrače !
S

Sekcija Lajkovac

pre oko 1 mesec

Drugosrbijanac dalje od Severa! Sever je bio i uvek će biti uz našu braću Ruse!
.

.....

pre oko 1 mesec

Ako su ti toliko mrski Rusija i Gasprom ti onda uz TV prenos i utišan ton maši nato zastavom. 1999. godina ne sme nikad da se zaboravi.
V

VELIKO BRAVO

pre oko 1 mesec

za komentar. Neću doći na stadion , razlog je sledeći: - Ja lično , sam uvek bio rusofil , ali kategoriju rusifili i rusofilstvo naše glavešine su u poslednjih 20 godina toliko isprljali da se to zgadilo svakom normalnom čoveku. Biti rusofil ne znači niti je ikad značilo podržavati bilo koju rusku vladu i bilo kog političara uključujući i Putina , ( mada sam potpuno siguran da je u današnje vreme podivljalog NATO -a , i podivljalog imerijalizma svetu potreban čovek na Istoku (tafnije u Rusiji) kao što je Putin, mada ponavljam nisam njegov niti bilo čiji obožavaoc. Na stadion neću da dođem i pored toga što sam zakleti Zvezdaš, zakleti cigan, jer neću da me za nos vuče i brava na stadion dovlači Terzić i AV, ne pristajem da budem ovca ili govedo u šta su oni pretvorili veći deo tzv. navijača , i da budem ikebana njihovim predstavama. Zato gospodo Zvezdaši : BUDIMO ZVEZDAŠI , PRAVI NAVIJAČI UZ SVOJ KLUB DO SMRTI, A NE STADO KOJE GLAVONJE DOVODI KAO SLEPCE NA NJIHOVE ZABAVE.
O

Osim derbija i evrope

pre oko 1 mesec

Osim derbija i evrope uvek je besplatna karta🙂ne razumem da zvezda ima 3-4 miliona navijaca ,a da Nemoze da privuce navijace na stadion(sa odlicnim igracima i rezultatima u SLS)?ja sam bio na par utakmica kad se placala karta i max.je bilo 7-8 hilj.(to st oni prijavljuju duplo vise navijaca to je njihova sramota)🤦‍♂️.zvezda je (mislim na politika kluba ,tj. UPRAVU kluba) oterala prave i iskrene navijace sa stadiona.
I

Iluzionista

pre oko 1 mesec

Ja bih protiv Zenita postavio u tim sve sjajne internacionalce koji su se već dokazali u Evropi, kada smo osvojili istorijsko četvrto mesto u grupnoj fazi LŠ! Neka Rusi vide sa kakvim strancima mi raspolažemo! Od Srba je dovoljno da igraju Spajić, Ivanić i Mijajlović. Sa ovim internacionalcima (čtaj Afrikancima) daćemo Rusima 5 lakih komada!
G

GOST1234

pre oko 1 mesec

VEC SMO IH DOBILI LETOS SA TIM POJACANJIMA, I OPET CEMO U SUBOTU..............
?

??

pre oko 1 mesec

Prijateljski mec. Normalno da je besplatan. Najveca glupost je naplacivati kad su prijateljske utakmice
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

SRBI I RUSI BRAĆA ZAUVEK.
D

Don Talijan Roma

pre oko 1 mesec

Al zamalo. Prego sinjore!
G

Gost26

pre oko 1 mesec

Igram gg
C

Cake

pre oko 1 mesec

12.igrac su vam sudije, a ovo je 13.14.15. sve do 25. igraca, ali dzaba vam kad se u Evropi brukate za sve pare jer tamo nema stranackih sudija.
Б

Блок

pre oko 1 mesec

Ливерпул,Наполи, Краснодар,ЦСКА,Салзбург,Копенхаген, Олимпијакос... Шамрок,Петах Тиква...
С

Север Србије

pre oko 1 mesec

Толико се брукамо да смо својим резултатима имали директан пласман у групну фазу ЛШ. За следећу сезону је већ обезбеђен директан пласман у групну фазу ЛЕ, а постоје теоретске шансе и за ЛШ. Није лоше за тим који се брука. Како сте ви који се не брукате?
D

DS1989

pre oko 1 mesec

Izgubimo sa 3:1 od Sitija i Lajpcinga u gostima i kazes brukamo se a tvoj tim izgubi sa 5:0 od nekog Nordsejlanda. Jel sledeci derbi dolazite sa 2 busa?
H

Hhgtt

pre oko 1 mesec

Uzmi nešto za smirenje, pozliće ti.
I

Inspektor Blaža

pre oko 1 mesec

Ovo će biti utakmica na kojoj će svoju klasu pokazati Nedaje, Olanjika i Điga! Samo se plašim da posle ove utakmice Milojević ne ostane bez ova tri velemajstora, jer Zenit neće pitati za cenu. Zato je možda veliki rizik njih staviti u tim protiv Zenita, jer u protivnom šta će Milojević raditi bez njih u SLS?!
k

komičar

pre oko 1 mesec

Nije smešno.