(@Starsport)
(@Starsport)

Besplatan ulaz na Crvena zvezda - Zenit

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.03.24. | 17:45

Kapije stadiona Rajko Mitić biće u subotu širom otvorene za posetioce prijateljskog meča srpskog i ruskog šampiona

Godinama već traje saradnja Crvene zvezde i Zenita, a prijateljske utakmice ovih klubova postale su uobičajene. Novu će odigrati u subotu od 19 časova na stadionu Rajko Mitić, gde je ruski predstavnik poslednji put gostovao 2011. godine, kada je na stadionu bio i tadašnji premijer, danas predsednik Rusije, Vladimir Putin.

U objavi na sajtu crveno-belih navodi se da će ulaz na predstojeći duel srpskog i ruskog šampiona, a i trenutno vodećih ekipa u nacionalnim prvenstvima, biti besplatan.

Izabrane vesti

"U znak velike zahvalnosti zbog sjajne podrške našeg 12. igrača od starta prolećnog dela sezone, klub je doneo odluku da navijače nagradi otvaranjem svih kapija stadiona protiv Zenita", saopštili su iz Crvene zvezde.

Prethodni duel Crvena zvezda i Zenit odigrali su prošlog leta u sklopu priprema za tekuću sezonu. Bilo je to na Pari kupu u Sankt Peterburgu, a Beograđani su slavili sa 2:1 golovima Mirka Ivanića i Žan-Filipa Krasoa, dok je strelac za domaćine bio Du Keiroš, koji više nije u klubu pošto je nedavno pozajmljen brazilskom Gremiju.



tagovi

FK Crvena zvezdaZenitPrijateljske utakmice

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara