"Lord Bendtner"
"Lord Bendtner"

BET INFO: Jevtović i Lord melju Sandefjord!

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.04.17. | 13:13

Rozenborg od 19.00 na gostovanju gde je kombinazzija 2&3+ prava mera

Lord Bendtner

Rozenborg se ozbiljno nameračio da i treći put zaredom podigne trofej u norveškoj eliti. Aktuelni šampion je na premijeri nove sezone počistio Od sa 3:0 najavivši nastavak strahovlade u domaćoj ligi. Četa Karea Ingebrigstena u okviru drugog kola ide na megdan svojoj staroj mušteriji Sandefjordu (19.00).

Izabrane vesti

SVE KVOTE ZA OVAJ MEČ

Domaćin funkcioniše po jo-jo principu. Čas ispadne iz elite, čas se vrati. I tako ukrug. Ove sezone se ponovo našao u društvu najboljih. Suština je da ga protiv Rozenborga skoro sigurno očekuje novi poraz. Naravno, sudeći po tradiciji. Rozenborg je slavio poslednja tri puta na gostovanju Sandefjordu, koji je verovatno i sam zaboravio kada je poslednji put tukao kolektiv iz Trondhajma. Otežavajuća okolnost za domaću ekipu su i silni porazi u pripremnom periodu i neuspeh već na otvaranju nove sezone (izgubila od Lilestrema 1:2), što je sigurno negativno uticalo na samoupozdanje fudbalera ovog tima.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 19:00 5613 NOR 1 Sandefjord - Rosenborg kmb 2&3+ 1,82

Kada se sve sabere i oduzme, dvojka nikako ne bi smela da dođe u obzir, a ukoliko želite da malo „ugojite“ kvotu, svakako možete probati 2&3+. U tom smeru su otišla čak četiri od pet proteklih duela ovih timova u Sandefjordu. Nekadašnji ofanzivac čačanskog Borca Milan Jevtović i Niklas Bendtner, popularni Lord, igraju sjajno, tako da bi sve sem pobede gosta bilo ravno senzaciji. Podsetimo, upravo je Jevtović bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje norveškog Superkupa, kao i za pobedu Rozenborga protiv Oda, pošto se na obe utakmice po jednom upisao u strelce.

Kada kliknete na dugme KLADI SE, tiket će vas čekati na sajtu mozzartbet.com, gde možete dodati i neke druge parove, ili odigrati singl.


tagovi

sportsko klađenjeNiklas BendtnerMilan Jevtovićbet infobet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara