Komentari na vest

Biće bure, biće polemike! Tri penala za drugu katarsku krunu (VIDEO)

С

СА

pre 3 meseca

А како је Аргентина дошла до тог финала? Намјештено је готово све у 21. вијеку, избори, власт, корона и сл. Стварно мислите да је Бајден добио оне изборе?

Marko Pavlovic

pre 3 meseca

zasluzeno
h

haha

pre 3 meseca

Pricate o namjestanju a utakmicu 1 minut gledali niste. Jos se potrudite da iskomentarisete. hahahaha
O

Očekivano

pre 3 meseca

Nameste Svetsko prvenstvo i Zlatnu loptu a neće Asia Cup nemojte da budemo naivni...
d

d.o.o.

pre 3 meseca

jel Martinezova odbrana u 120'+ bila namestena?
l

lajka

pre 3 meseca

namešteno od početka
И

И

pre 3 meseca

Složićemo se da nije nikakva teorija zavere. Namestili su i polufinale i finale.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Nema smisla vise ni igrati ova takmicenja. Billo azijsko, EP, SP, stalno gledamo cirkus od sudijskih odluka pored sve tehnike koja danas postoji. Najbolje onda ukinuti VAR jer nista nije doneo poboljsanju. Da ti u finalu svira tri penala, i ne sto su tri penala, vec kakva. Najbolje da se odmah napravi dogovor ko treba da bude prvak i da se odmah proglasi. Sad ocekujem ovih dana napise kako se nas FSS hvali kako su imali odlicne rezultate protiv prvaka Azije.
A

AK10

pre 3 meseca

Umesto da sa razvojem tehnologije i znanja suđenje postane sve bolje, suđenje je sve gore i kriminalnije iz godine u godinu, u svim mogućim sportovima. Ovo je skandal kako je suđeno finale. Penal nakon ofsajda i to posle gledanja VAR-a..
V

VuleMađija

pre 3 meseca

Misliš da stvarno sudija nije video ofsajd? Od početka se videlo da je žreb najlakši imao Katar. Znalo se od početka da oni moraju da osvoje. Ali je stvarno jadno kada sudija ne želi da vidi nešto što se sa Meseca vidi. Tako je i kod nas u Srbiji nažalost...
Q

Qatar2022

pre 3 meseca

Pa samo primenili naučeno sa svetskog gde su na isti način namestili Mesiju, 6 penala ej!
k

ko zna sta si ti gledao

pre 3 meseca

Argentina je toliko utakmica vodila pa primala golove i pobedjivala na penale. Zamisli da nisu komplikovali i igrali tolike produzetke pa vrv bi bili najdominantniji osvajaci jednog svetskog prvenstva u istoriji. Mesi i 6 penala, ne brukaj se..
G

Goss

pre 3 meseca

Kada procitam komentare poput ovog i vidim koliko ljudi se slaze sa njim, ne bude mi bas prijatno sto smo verovatno sunarodnici. Treba da budes poprilicno ogranicen da bi mislio da je prvenstvo u Kataru bilo namesteno za Mesija i Argentinu. Jedini penal koji je dosudjen za njih, a ja ga licno ne bih dosudio je onaj protiv Poljske. Tezu da je prvenstvo namesteno rusi i to da su u finalu svirana dva penala za Francusku iako je pre drugog penala Upomekano rukom izbio loptu do Mbapea, a ovaj kasnije pogodio Montijela u lakat. Odbrana Emija Martineza u 120 minutu nije mogla da se namesti druze moj. Uzivaj i dalje u teorijama zavere i pljuj svakoga ko je uspesan. Kataru kao drzavi treba skinuti kapu. Poznatiji su u svetu od nas, jer su znali kako da iskoriste prirodne potencijale svoje zemlje, a nasom zemljom upravljaju lopovi, pa nam svi tudji uspesi smetaju
K

Katarci

pre 3 meseca

kakvo je ovo sramotno takmičenje
M

Ma gde bre

pre 3 meseca

Kakva krađa. Razbio ih Katar, ovi iz Jordana divljaci najobičniji kao i oni što gađaju brodove jer su jadna i nemoćna država pa hoće nešto na silu.
3

3 penala

pre 3 meseca

Auuuuu hahahhahahaahahahh ovo je onaj momenat kad na SP 2018 saudijski princ gleda u Putina a ovaj slegne ramenima kao šta da se radi.. s tim što su Rusi tada pošteno dobili a ovo je sramota hahahahahhahaha
G

Gostgost

pre 3 meseca

Da ponovim - svetsko prvenstvo su namestili a nece azijsko...
0

0202

pre 3 meseca

Namestili da Kolo Muani promasi 1 na 1 i da Cuameni i Koman promase penale