Biće spektakl u Mostaru: Promovisan Osimov sin

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.06.22. | 18:46

Iskusni stručnjak potpisao jednogodišnji ugovor sa Veležom

Iza Veleža je istorijska sezona, a sudeći prema poslednjim informacijama navijači mostarskog kluba i narednih godina imaće razloga za slavlje. Najtrofejniji bosanski stručnjak Amar Osim zvanično je promovisan u novog šefa stručnog štaba Veleža. Ugovor je potpisan na godinu dana uz mogućnost produžetka.

Sin legendarnog Ivice Osima poslednjih dana je obavio nekoliko razgovora sa čelnicima mostarskog kluba, i posle kraćeg razmišljanja prihvatio ponudu Rođenih da na klupu nasledi Feđu Dudića (otišao Sarajevo).

Izabrane vesti

Osim je s Rođenima potpisao predugovor, a potpis zvaničnog ugovora predviđen je za 11. jun ove godine. Iskusni stručnjak neće imati mnogo vremena uoči početka priprema pošto će Velež igrati i u kvalifikacijama za Ligu konferencija.

U dosadašnjoj karijeri Osim je u tri navrata vodio Železničar i sa tim klubom osvojio devet trofeja. Trofej je osvojio i sa Džef Junajtedom posle trijumfa u japanskom Liga kupu 2006. godine.

Njegov angažman u Veležu biće posebno interesantan s obzirom da mu je to tek drugi klub u Bosni. Posle Železničara iz Sarajeva. 


tagovi

Amar Osim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara