Miloš Stojanović (©MN Press)
Miloš Stojanović (©MN Press)

Bivši fudbaler Crvene zvezde pojačanje Albanaca za Evropu

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.06.23. | 10:50

Miloš Stojanović za koga je Zvezdan Terzić 2016. rekao da je možda najtalentovaniji štoper rođen 1997. godine u Evropi, predstavljen u Vlazniji koja će se tokom leta boriti za plasman u Ligu konferencije

Srpski defanzivac Miloš Stojanović postao je šesto ovosezonsko pojačanje Vlaznije. Četvoroplasirani tim nedavno okončanog albanskog prvenstva, kojim je izborio plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, užurbano radi na formiranju sastava kadrog da se potencijalno domogne grupne faze najmlađeg kontinentalnog takmičenja. Posle Dodeva, Grude, Češmedžijeva, Sale i Dragošija u Skadar je stigao nekadašnji omladinac i prvotimac Crvene zvezde.

Ovaj 26-godišnji Srbin je prošle sezone bio nezamenljiv u sastavu Kastriotija, koji je kao poslednjeplasirani tim ispao u drugi albanski rang, dok je dve godine ranije nosio dres Bilisa.

Izabrane vesti

Stojanoviću je na stadionu Rajko Mitić predviđana blistava budućnost. Za prvi tim srpskog šampiona upisao je pet nastupa, a prošao je i sve mlađe kategorije nacionalnog tima.

"Stojanović je možda najtalentovaniji štoper rođen 1997. godine u Evropi", govorio je generalni direktor Crvene zvezde 2016, a ove reči ilustruju koliko su u taboru našeg najvećeg kluba očekivali od talentovanog centralnog beka.

Nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije u karijeri je još igrao za Kolubaru, Bežaniju, Sinđelić, Voždovac, Budućnost iz Dobanovaca i tuzlansku Slobodu.


tagovi

Miloš StojanovićAlbanijaVlaznija

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara