Komentari na vest

Blickrig i Vukićeve makazice za prevlast Voše nad Novim Sadom! Debitovao Tanjga junior

j

jbg

pre 5 meseci

samo da vam kazem ko malo razume fudbal posle ulaska klinaca i iskusni vukic na kraju drugog poluvremena tek tada se videla neka lepota u fudbalu !!! sve pre toga vosa imala neku igru na silu kao i sve preostale utakmice gde si retko video tecnu igru !!! to jes lepotu igre.

Chiske

pre 5 meseci

Jako mi je zao sto nisam mogao da pogledam utakmicu zbog posla, jer jedino na kup utakmicama se da prilika deci
N

Nenad1246

pre 5 meseci

Sramota je da oba novosadska kluba drže fenjer druge lige i da Novi Sad ima samo jedan klub u Super ligi. Zbog ovog vešračkog Novog Sada ugasili Proleter i oni poslednji.
U

Upravo tako

pre 5 meseci

ugasili Proleter pa otvorili Novi Sad !

Chiske

pre 5 meseci

Sramota? Ne, nije sramota, ovi hibridni klubovi ne treba da postoje! Tu su gde treba da budu! Dace bog pa ce da ispadnu u beton ligu! Proleter, Indeks, Kabel, I Vojvodina su pravi novosadski klubovi! Ovaj RFKPFCNS je jedna sramota Novog Sada!
m

miki bg

pre 5 meseci

voivodina pobedila samu sebe tj. svoju filijalu sa kojm ide na pripreme, ocekivala se jaka vosa sa novim rukovodstvom ali bice to sns sps klub , zavrsice bajati evropu ispasce se od san marina umesto se igra na san siru , svi se biti nahranjeni u rukovotstvu , od Bte Kana nema vise jake vose pa ikad nemoze nije lik davao bodove blizancima
R

Realsitaa

pre 5 meseci

U kom ti svetu zivis druze? U Batino vreme razlika u finansijama izmedju blizanaca i drugih klubova je bila minimalna. Svako je svakom mogao da parira. Zvezda danas ima 30 puta skuplju ekipu od Vose, tako da tvoja konstatacija kako se danas "daju" bodovi blizancima je aposlutno smesna. Razlika u kvalitetu je nikad veca. Nijeda nas igrac ne bi mogoa da prismrdi prvom timu Zvezde. Sutra da se vrati Bata sa sve Gvardiolom kao trenerom, sa ovim igracima ne bi mogao nista da uradi 30x skupljoj zvezdi.
1

1000

pre 5 meseci

Vojvodina nema vise navijace🤔
o

oooo leee

pre 5 meseci

Ima gde treba.
V

Važnije

pre 5 meseci

Je da je Laza Jovanović pokazao sa nepunih 17 i u seniorima Vojvodine vrhunskih pola sata i igrom i asistencijama. A Vladimir Miletić je valjda dokazao da je sad sa 20 g pravi defanzivni vezista Vojvodine. Od proleća il bar leta treba dati mladim 19 g igračima Vojvodine koji su na pozajmicii Abadžiji Popovićui i Drobnjaku šansu u prvom timu. Imaju znanje a stekli su iskustvo
G

Gost gleda

pre 5 meseci

Svi igrači na pozajmici ako im ponudi Mladost ugovor da prihvate i još da se hvale kako igraju trecu ligu. Uz njih još polovina iz Voše koji su danasigrali da traze najviše nekog drugoligasa. Za tvoju informaciju omladinci su nekoliko bodova od zonje ispadanja u drugi rang, vrlo perspektivno!!!
g

gde pronadje

pre 5 meseci

1000 gledalaca..ja prosao pored stadiona bilo par redata i par fanatika..po onoj susnezici niko nije ni znao da ima utakmica..gat ispada iz prve lige prejaka filijala..dajte jos i Slepcevica sa Zbiljicem i bajatovicem mozda vosa uzme i ligu sampiona
b

bio na stadionu

pre 5 meseci

Realno oko 800-900 ljudi