Komentari na vest

Bogovi poslovanja: Prodali Čuamenija za 80.000.000 evra, doveli zamenu za 15.000.000

d

dakazemiskreno

pre preko 1 godinu

taj lik koga dovode nije ni 30 % dobar koliko je tchouameni dobar.. tako da uzalud bacenih 15 miliona iskreno
g

gost133

pre preko 1 godinu

Uvek odlaze najbolji, uvek osvajaju titule, uvek su u UEFA takmičenjima, a ne sumnjajte da će se već na zimu pojaviti još neki talenat za kojim će Evropa „poludeti“. Svaka cast novinaru za zakljucak. Red Bull Salzburg sam nekad gledao kao klub koji je ispod najjacih klubova na Balkanu ali ta vremena su prosla. Salzburg je postao jako privlacan klub u kojem svaki mladi, talentirani i perspektivan igrac zeli zapoceti karijeru i to je njihova najveca snaga. A kad imas tako talentirane mlade igrace na jednom mjestu makar i kratko vremena, doci ce i rezultat u Europi kao npr. ove godine kad su prosli grupu u Ligi Prvaka sto je malo ljudi ocekivalo. Taj Camara je pruzao odlicne igre i mlad je i iskreno cak sam mislio da ce ga prodati i za vise para. Ima u njihovom timu jos puno igraca koji ce otici za ljepe iznose u velike klubove, Sucic, Seiwald, Okafor, Adamu....
U

Uo

pre preko 1 godinu

Monako je oduvek fabrika za pravljenje igraca, jer nemaju neku navijacku bazu koja bi trazila vise rezultata. Postalo je primetno u ovoj deceniji, ali prodavali su i ranije, samo se radilo o manje zvucnim ciframa, iako su to tad bile ogromne pare. Pa prodali su jednog Anrija, Trezegea, Tirama, Dzordza Veu, Djorkaefa, Petita, Evru, Amorosa, Rafu Markeza, Soni Andersona i jos puno, puno vrhusnskih igraca za tada nestvaran novac. Kad je u Premijer ligi najskuplji transfer bio 10 miliona, oni su prodali Anrija Juveu za 15.
R

Rsf

pre preko 1 godinu

Pa u tom Monte karlu bogatase vise zanimaju ptostitutke nego fudbal.
Š

Štajee

pre preko 1 godinu

Pre neki dan ste pisali da traže 60 za ovog muhameda
J

Junker

pre preko 1 godinu

Al kakvi doktori vode Monako. Dosli u klub, doneli titulu posle skoro 20 godina, svi su mislili evo novi Celsi, PSZ, kad oni postadose fabrika za pravljenje love.
1

145 5

pre preko 1 godinu

Baš to fabrika. To mogu da rade u Monaku a već u engleskoj ne bi mogli tako da posluju. Tamo publika trazi rezultate. Uostalom ebo nijedan engleski klub ne posluje po tom modelu da bude fabrika para. Engleski klubovi potrosaci a lajpcig ajaks psv lil porto benfika proizvodjaci igraca.
P

PDK

pre preko 1 godinu

Da mu nije zena uzela pola svega tj oko 2 milijarde...mozda bi i on covek ulagao da budu novi Celzi. Ovako sta ce...ne mogu ovima iz Katara da pariraju daj da zaradjauju barem.
J

Junker

pre preko 1 godinu

Haha pa znaci zena ga spasila da mora da zaradjuje, a ne da trosi? A sto se Engleza tice, kod njih je drugacije, oni najvece zarade imaju od tv prava, sponzora, same lige pa zato nemaju tu potrebu da im se glavni prihodi zasnivaju od prodaje igraca. Veruj da mi ovde zaradjujemo bolje od obaveznih prihoda, ne bi ni klubovi prodavali igrace sa 16-17 godina, nego bi igrali do 20-21.