Foto: Reuters
Foto: Reuters

Bolonja planira budućnost sa Mihajlovićem: Siniša radi odličan posao

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.05.21. | 12:49

Srbin preduslov za nove uspehe kluba

Rezultati na klupi Bolonje razlog su zbog kojeg je Siniša Mihajlović prethodnih nedelja postao trenersko ime interesantno čelnicima Sampdorije i Kristal Palasa, međutim rukovodstvo aktuelnog kluba srpskog stratega nema nameru da ga se olako odrekne.

Svesno udela koji je Mihajlović imao u postavljanju Bolonje na stabilne noge rukovodstvo kluba, preduslov za dalji napredak vidi u zadržavanju trenera, a takav plan potvrdio je Valter Sabatini, funkcioner Bolonje zadužen za sportska pitanja.

Izabrane vesti

"Jedino što ne nedostaje u fudbalu su igrači. Dovešćemo adekvatne zamene za sve fudbalere koji napuste tim tokom leta. Ipak, ne planiramo previše promena, neće otići mnogo igrača. Tu je Mihajlović koji radi odličan posao, pogledajte samo utakmicu odigranu u nedelju. Danas je teško kreirati identitet tima. Videli smo dešavanja koja oduzimaju dah i da je nemoguće živeti bez lepote. Postoji fenomenalna veza sa trenerom i odlična svakodnevna saradnja. Garantujem da Mihajlović voli ovaj tim", rekao je Sabatini.

Funkcioner Bolonje ovom prilikom je demantovao navode da klub nema dovoljno visoke ambicije i da je to povod za nezadovoljstvo šefa stručnog štaba.

"Ne mogu da razumem klimu oko Bolonje, odnosno deo javnosti koji govori o isključivoj ambiciji trenera. Klub je ambiciozan, počev od izvršnog direktora do sportskog direktora. Postoje ljudi koji rade ambiciozno, nije to samo želja trenera već celog kluba. Siniša ima u sebi tu pobedničku hemiju kao i ceo klub. Slušam priče da će Mihajlović odlučivati na osnovu ovog ili onog ili ambicije, ali nije tako. Mi ga cenimo, između ostalog ga veoma volimo", kazao je Sabatini.

Podsetimo, Mihajlović je na klupu Bolonje seo u januaru 2019. godine i sa aktuelnim klubom ima ugovor do juna 2023. godine. Srpskom treneru ovo je drugi mandat u timu koji je vodio od novembra 2008. do aprila 2009. godina što mu je ujedno bio i prvi samostalni trenerski izazov.


tagovi

Siniša MihajlovićValter Sabatini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara