Komentari na vest

Bolonja udara Inter kada god stigne: Opet taj Džošua Zirkze! (VIDEO)

e

etabeta

pre 4 meseca

kako lepo VAR radi kad igra inter. Toliko mekanih penala dobijaju to je smesno. Pogledajte ruku za koju je sviran penal. Onda pogledajte ruku igraca Djenove protiv Juventusa. Sve je jasno.
H

Hihihi

pre 4 meseca

S drugom postavom mota ih školovao
I

Inter

pre 4 meseca

A eto Inter je igrao sam prvom postavom. To sto si navijac najvecih rivala, pa se sladis, to razumem, ali ako nisi gledao utakmicu onda bolje nemoj ovako komentarisati. Bolonja jeste pobedila, ali nije nadigrala Inter, pa da bi izjavio kako je Mota skolovao Inter. Bolonja je bila bolja u poslednjih 10 minuta, imala 2 suta u okvir gola i iz oba postigla gol. Rezultat je na kraju sta se gleda, ali ovaj tvoj komentar nema veze s tim.
V

Visente Del Boske

pre 4 meseca

Zirkze po meni odlican napadac pritom i mlad cudi me da su ga ovi iz bajerna pustili tako olako a ostavili onog Cupo Motinga,decko bi bio sasvim dobra zamena Kejnu.
I

Inter

pre 4 meseca

Ja nemam sta da zamerim igracima. Bili su bolji 110 minuta, pregrst sansi nisu iskoristili, nisu bas imali ni srece, Bolonji se poklopilo i okrenula Inter za 4 minuta. Ja ne bih koristio onu frazu Kup je nebitan. Po meni je bitan, svakako najmanje bitno od svih takmicenja, ali ipak bitno. Inzagi je rotirao sredinu kompletno, iako po meni to nije trebalo raditi (samo delimicno), odbranu je rotirao iz nuzde (iako bi to uradio i da nije bilo nuzde), a slicno je bilo i u napadu, jer se samo jedan napadac mogao odmoriti (Sancez povredjen). Ta sredina se ovaj put nije osetila, jer je Inter dominirao, ali fudbal je takva igra gde mozes biti bolji na terenu, ali ne iznaci da ces sa istog izaci kao pobednik. Nadam se da ce Lautaro uspeti da se oporavi za subotu.
R

Roberto Baggio99

pre 4 meseca

Malo naslov nije realan ali nema veze.Ponovo promesan sastav dala se prilika i rezervistima da se pokazu.Inter je napadao i bombardovao Bolognu ali nije nam se dalo veceras.Tiago Mota ce biti vrhunski trener,Inter ceka ekipa Leccea idemo da pravimo sto vecu razliku na odnusu na pratioce i naravno da kiksaju 🔵🐍⚫😀

Momisici1908I#

pre 4 meseca

Lautaro je vazniji od ove utakmive mnogo,potvrda se napadac pod hitno mora dovesti.
P

Pjanicu na aparatima

pre 4 meseca

Pljanic plače nema triple te hahahahaha koju najajvljuje godinama
M

Milan da je

pre 4 meseca

Pametan da dovede ovog malog holandjani i mottu na leto.Jovica treba ostaviti.Ziru će otici ili će biti treca opcija kad se ganja rezultat da udje zadnjih par minuta …
V

Vieri

pre 4 meseca

Mota veliki Interista al sugurno bi prihvatio poziv milana.

Gostirista

pre 4 meseca

Hahaah, koliko je ova Bolonja srecna ekipa pa to je neverovatno, bar 4:0 je trebalo biti za Inter. Ali je dobro s druge strane da se malo raspored rastereti, ipak je kup najmanje vazno takmicenje koje ove sezone Interu ne znaci nista, neka sirotinja igra.
E

Erector

pre 4 meseca

Čestitke Bolonji, nema se puno toga reći. Više brine povreda Lautara od poraza.
g

gost22222

pre 4 meseca

e neka su ispali..lautaro masi penal, gaze ih i ne mogu da dobiju u regularnom delu...