Žoržinjo (©Reuters)
Žoržinjo (©Reuters)

Brajton ne popušta, Arsenal razmišlja o Žoržinju

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.01.23. | 20:38

Italijan jedna od rezervnih opcija ukoliko ne stigne Mojzes Kaisedo

Pre dve nedelje su se međusobno utrkivali ko će pre do potpisa Mihajla Mudrika, u finišu prelaznog roka bi mogli da zakopaju ratne sekire i sednu za pregovarački sto. Petnaestak dana pošto mu je ukrao pojačanje, Arsenal se javio Čelsiju kako bi od njega dobio igrača. U jeku natpisa o nameri da dovedu Mojzesa Kaiseda, pojavila se informacija da se lider Premijer lige zainteresovao za Žoržinja!

Informaciju je u etar pustio pouzdani Atletik navodeći da su trener londonskog kluba Mikel Arteta i sportski direktor Edu dugogodišnji obožavaoci iskusnog italijanskog veziste. Međutim, Tobdžije nisu preduzimale konkretne korake, a od toga da li će uopšte pokušavati da ga dovedu zavisi epilog pregovora sa Brajtonom oko Kaiseda.

Izabrane vesti

Podsetimo, Brajton je nedavno odbio i drugu ponudu Arsenala za ekvadorskog vezistu vrednu 80.000.000 evra i istrajan je u nameri da ga zadrži makar do leta. Zato Arsenal razmišlja o alternativama, a na spisku se između ostalih nalazi i Žoržinjo. Nije jedini, ali kako se prelazni rok završava sutra u ponoć, opcija je sve manje.

A lideru premijerligaškog karavana je pojačanje u veznom redu potrebno. Mohamed Elneni muku muči sa povredama, Sambi Lokonga u ovom trenutku nije spreman za veliku ulogu pa je Arteti potrebna još jedna opcija u veznom redu, neko ko će povremeno odmeniti Tomasa Partija.

Atletik dodaje da je Čelsi otvoren za prodaju, ali ne za siću, iako italijanskom reprezentativcu ugovor ističe za šest meseci. Od ishoda pregovora, ukoliko do njih dođe, zavisiće i to da li će Enco Fernandez stići na Stamford Bridž.


tagovi

ŽoržinjoZimski prelazni rok 2023ČelsiArsenalTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara