Bravo za humanitarno tipovanje Nine Matejić

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.12.22. | 09:01

Mlada, a već fudbalski izgrađena devojka, uz MOZZART pomaže lečenje devojčice Jovane Stefanović

Mlada je, igra odlično, već u dresu Zvezde i dresu s nacionalnim grbom, a evo je, pobedila je i u "Humanitarnom tiketu u podne". Bravo za Ninu Matejić, koja je juče uz kvotu 5,16, uspela dođe do punog pogotka. Nina je odlučila da dobitak nameni četvorogodišnjoj Jovani Stefanović, koja se bori sa cerebralnom paralizom.

Što se tiče pogođenih tipova, nema tu neke naročite filozofije. Kao hladna voda prošle su jedinice na mečevima Čelsija, Mančester Junajteda i Barnlija. Uz to, imali smo kombinaciju 1&3+ na meču Fenerbahče - Hataj (4:0), što znači da Nini Matejić nigde nije zapelo. A kako i da zapne, kada je reč o devojci čija karijera ima tendenciju pravolinijskog leta jedne strele...

Izabrane vesti

Na početku karijere, igrati za Zvezdu, biti na spisku želja minhenskog Bajerna i ostati čvrsto na zemlji nije uopšte lako. Mnogi naši sportski talenti izgubili su se na sličnoj stazi. Međutim sa Ninom Matejić, reprezentativkom Srbije u fudbalu, to nipošto nije slučaj. Ova nadarena devojka, jedan je od najboljih mladih napadača Evrope, ali joj to nije „udarilo u glavu“. Zapravo, dok smo razgovarali sa njom o "Humanitarnom tiketu", njenoj dosadašnjoj karijeri i budućim planovima imali smo osećaj kao da razgovaramo sa znatno starijom osobom.

Bravo za Ninu još jedanput! Zrelost je dokazala igrom plemenitosti zbog koje će MOZZART iznosom od 51.600 dinara pomoći lečenje mele Jovane Stefanović.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjedobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara