Komentari na vest

Brenetov menadžer potvrdio Zvezdinu želju, Tvente i igrač imaju dogovor - može da ide uz adekvatno obeštećenje

m

marine

pre preko 1 godinu

Sambia iz Salernitane..bolji mladji
R

Rile Zemun

pre preko 1 godinu

Sambiu smo zvali letos kad je bio slobodan i nije hteo kod nas. Postoji tekst na Mozzartu.
6

6547

pre preko 1 godinu

Dovedite levog beka iz Seula...reprezentativac...top bek...top igrac
S

Sever4ever

pre preko 1 godinu

Cisto da podsetim sve ove hejtere Zvezdine uprave ovde u porukama da statistika nije pravi pokazatelj kakav je ko igrac,to je samo info i nista vise! Ovaj decko je vise nego odličan,iskusan i dokazan igrač za krilo i ima sjajno iskustvo igranja u jakim ligama i klubovima. Zamisite da samo pre 10-ak godina da Zvezda dovodi najboljeg igrača Tventea?? Ni u snovima se to ne bi moglo zamisliti.. a sad vidim cak ni to "ne valja" nekima ccc.. Naš narod je dobar ali ima jedno 40% tužnih,nesrećnih,prostaka i neobrazovanih ljudi koji samo pljuju i potcenjuju sve zivo vezano za upravi FKluba i ako u životu nisu otišli dalje od portira ili cistaca ulica!
g

gosttt

pre preko 1 godinu

Sve neke polupovredjene dovodimo...
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Odlican igrac!👍 Ako Terza uspe da ga dovede licno cu da mu cestitam i platim pice!
I

Ima jos

pre preko 1 godinu

Šta je sa desnim bekom Andrlehta? Jel se odustalo od njega?
S

Srdjan88

pre preko 1 godinu

Platite ako valja. Igramo LS on sigurno nije sporan.
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Zašto ga skauting nije snimio i doveo kao slobodnog prošlog januara? Bio sam za dovođenje Spajića ne znajući da će realno biti spreman idućeg prvenstva. Izgubio sam poverenje u naša pojačanja. Ako jure špica nek dovedu Joveljića. Sa igračima iz Francuske se nismo proslavili.
G

Gost1976

pre preko 1 godinu

Čekaj malo pa sax vam je i ovaj loš,150 utakmica za PSV,2 za reprezentaciju Holandije....da nema možda neki srpski desni bek,extra kvaliteta a jeftin ?? a da pravi razliku u LŠ..da čuva Vinisijusa..predložite stručnjaci i da zaboravio sam treba da je spreman da igra po srpskim terenima Surdulice,Vranja..
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Oporavlja se od povrede prepona?!?!?!? Da li je realno?
b

botu

pre preko 1 godinu

Katai je imao istu povredu prepona kao ovaj 4 puta u toku prosle sezone i oporavio se uvek za 10-15 dana! Cisto da te podsetim posto vidim da pojma nemas o medicini!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Da li ti razumes o cemu se ovde radi i kako se radi? Da li razumeš širu sliku? Da li vidiš na koji način se klub vodi i sta se radi? Da li razumes mesto i ulogu Omladinske skole u (ne)sistemu Zvezde? Da li razumes nekompetentnost sportskog direktora i skautinga prvog tima? Da razumeš koncept odgovornosti i obaveza? Da li razumeš šta podrazumeva neispunjavanja obaveza, planova i javnih obećanja? Da li razumeš šta znači neispunjavanje ciljeva zacrtanih na Skupstini kluba? Da li razumes konstantno laganje i prodavanje magle? Da li razumes sta znaci kada neko zabrani javno pominjanje duga kluba? Da li razumes o kakvom nepotizmu, korupciji, kombinacijama se radi? Botu? Daj ne budi smesan! Kada se ispostavi racun na kraju igranke, nece vise biti smesno!
t

trn

pre preko 1 godinu

Ovi kad se uhvate za jednog igraca nemaju drugu opciju. Sad ce nas smarati sa njim kao za Ada jedno 2 godine i na kraju ce potpisati za Mladost Gat
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Desilo se jednom i sad je pravilo...e kratke li pameti...
6

6 Titula

pre preko 1 godinu

Pa terza samara tvoj bunker evo vec 6.god za redom!
a

ali će

pre preko 1 godinu

posle 6 meseci u GAT-u da dođe u Zvezdu!
N

Nikola021

pre preko 1 godinu

Nema nista od toga.Sve sto treba da se plati,nikad ne bude.Samo Spajic i tako neki sto uce da trce dolaze.Ovaj spic iz Franciske dao 2 gola za celu karijeru i ovi opet navalili.Pa malo li je Dionija,Kulibalija,Tomanea,Falsinelija i ostalih La prevara.Skauting sa Marinom obicna smejurija.Partizan za manje para dovodi bolje strance nego mi.
|

|Gostivarski

pre preko 1 godinu

Znaci mali Dembele iz Barse je isto polovnjak i nikakav igrac jer je imao istu povredu kao Spajic i on uci da trci po tvom neukom komentaru? Falcineli je sve samo ne promasaj. Naveo si igrace koji su promasaji, a koji su bili u klubu pre Marina, osim Kulibalija. Doduse Kulibali je igrao prvu ligu Francuske, sta treba da dovodimo iskljucivo iz Premijer lige pojacanja? Marinov skauting je kriv, a Bukarija si zabovavio,a ? Jedini igrac iz nase lige koji je dao gol na svetskom prvenstvu. E moj ti...
G

Gost 2112

pre preko 1 godinu

Zvezda sve više postaje stacionar za zbrinjavanje i lečenje rekonvalescenata. Umesto da tragamo za mladim i perspektivnim igračima po svetu i da forsiramo iigrače iz omladinskog pogona mi kupujemo islužene i povređene koje preplaćujemo,a na kraju se pokažu kao propale investicije.Primer su R.Živković,Pičini,Dioni,Spiridonović,Falčineli,Kulibali...Spajić i sad ovaj bek, koga se Tvente lako odrekao i već mu našao zamenu iz Islanda. Ako je posao Marina i njegovih skauta da dovodi ovakve igrače,bolje da ga nemamo,već da prepustimo Milojeviću da angažuje pojačanja i odgovara za rezultate!
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Znaci po tebi je Vlahovic za stacionar i rehabilitaciju, istrosen ispovredjivan polovan igrac. Posto imaju istu povredu. Tebi je igrac od 28 godina istrosen. Javi se kad pronadjes treci gram...sive materije.
T

Test1

pre preko 1 godinu

Nisi u pravu. To su i te kako bile dobre investicije, samo je potrebno stvari sagledati iz drugog ugla. Npr Terzinog. Dodje Risario za 600k, da ovom 50, onom 50, nekom trecem jos 50, i on ostane cestit a ne pretrci 10 kilometara. I tako puta 20 igraca.
D

Dejani

pre preko 1 godinu

U svakom slučaju bolji od Gobeljica
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Od Gobeljića je bolje i 80% nas na ovim komentarima, ali treba nam neko neuporedivo bolji, neko dostojan Crvene Zvezde.
J

Joksa1986

pre preko 1 godinu

Lomotiva Moskva poslala ponudu za Kangvu od 2 miliona evra a Zvezda trazi 3,5 miliona evra i procente. Pozdrav !
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Kangva ne sme da bude na prodaju. On je doveden kao zamena za Kangu i vremenom će to postati.
S

Sladajac

pre preko 1 godinu

Od tog posla nema ništa,pare pokrali,klub nema žutu banku,oni prodaju Erakovića i Mitrovića,daj šta daš a dovode slobodne igrače kojima ugovor ističe na leto.Zapamtite dobro;niko ove zime neće doći a ako ne prodaju ovu dvojicu prodaje Ivanića, što je po meni najbolje rešenje...
G

Gost MMS

pre preko 1 godinu

To je pravi posao: prodaješ i poklanjaš mlade i perspektivne igrače (Jović, braća Ilić,Joveljić,Lazetić, Terzić,Stanić,Lučić...),a kupuješ islužene i povređene i sa njima juriš Ligu šampiona; da nije tužno,bilo bi smešno!!!
s

smesno.

pre preko 1 godinu

"dovode slobodne igrace kojima istice ugovor".. a Holandjani traze 3.mil za ovog decka koji je jedan od Najboljih bekova u njihovoj ligi! Tuzan je zivot vas lazova i botova,vise ne znate ni da izmisljate!
B

BokiUSA

pre preko 1 godinu

Nikako veliko obestecenje. Dosao slobodan sad bi da ga lalnu za 2 3 mil... pamet u glavu... ima jos vremena. Do leta da se DOBROO izvagaju sve opcije. Verujem da tada dolazi i Ado (iz Spartaka) samo neki politicki manevar). Da se dobro uigra ekipa. I da odigramo kvalitetnije sledecu LS nego ranije...
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Nadam se da dolazak Olajinka ne znaci odlazak bukarija na leto,kakav bi to bio ubicatan napad olajinka, nijam i bukari
d

delija02

pre preko 1 godinu

dali ima neki igrac da dodje a da nije povredjen,onaj sto dodje a nije povredjen on nista i ne vredi izgleda
Š

Škrabotina

pre preko 1 godinu

Ponavljam: ako hoćemo polovnjaka, bolje rizikovati sa Santijagom Arijasem, nekad vrhunskim desnim bekom koji nebi zahtevao transfer.
l

lol12

pre preko 1 godinu

Taj ti je u zadnje 3 godine povredjen bio 2 godine i 9 meseci.Zar nismo nista naucili na primeru Picinija?
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Druze, Brenet ima 28 godina. Odigrao je 18 utakmica ove sezone. Sta je tebi "polovnjak"?

Mali peca

pre preko 1 godinu

zadnja utakmica odigrana 22.12.2021 za granadu protiv atletika
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Moze u Spartak brt...