Endi Kerol (©Reuters)
Endi Kerol (©Reuters)

Briž odbio Endija Kerola - nije prošao fizičke i psihološke preglede

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.06.22. | 16:56

Iskusni napadač bez angažmana

Po završetku sezone Endiju Kerolu istekao je ugovor sa Vest Bromvič Albionom, ali 33-godišnji napadač ne razmišlja o penziji. Iako se nedavno oženio, medeni mesec u Meksiku skratio je zbog mogućnosti da potpiše za Briž, međutim, ništa od toga.

Engleski mediji pišu da svojevremeno najskuplji britanski fudbaler nije prošao lekarske preglede u šampionu Belgije. Ni fizičke, ni psihološke.

Izabrane vesti

Poznat je Kerol po problematičnom i ne baš profesionalnom načinu života, pa odluka Briža da ga ne angažuje i nije toliko začuđujuća. Štaviše, da je prošao testove obezbedio bi tek probu u belgijskom klubu.

Iskusni napadač je prvi deo prošle sezone proveo u Redingu, ali je odigrao samo osam mečeva i dao dva gola. Tokom zimskog prelaznog roka prešao je u VBA, gde je u 15 nastupa postigao tri gola. Pažnju na sebe visoki centarfor skrenuo je svojevremeno noseći dres Njukasla, kada je golovima obezbedio transfer u Liverpul vredan 41.000.000 evra. Bilo je to u "minut do 12" januarskog prelaznog roka 2011. Na Enfildu nije ispunio očekivanja, pa je posle sezone na pozajmici u Vest Hemu, leta 2013. prodat Čekićarima za 17.500.000 evra. Potom se vratio u Njukasl 2019, odakle je pre godinu dana otišao u drugoligaški Reding.

Ukratko, karijera daleko ispod očekivanja koja su u jednom trenutku bila vezivana za Endija Kerola.

Pre neuspelog transfera u Briž, na stranicama britanskih novina bio je zbog fotografije u krevetu sa dve devojke tokom svoje "momačke večeri" u Dubaiju.


tagovi

Endi KerolLetnji prelazni rok 2022Klub Briž

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara