Komentari na vest

Bufon se otvorio Stoičkovu: Juventus je zbog Ronalda izgubio timski DNK

e

ekkekeke

pre preko 2 godine

pa istinu je rekao samo mi se ne svidja sto sad kad je otisao ronaldo pljuju po njemu, sto nisu smeli ovo da govore javno dok su bili saigraci..nego sad kao iza ledja sto se kaze...bezveze..iako je istinu rekao.
Q

Qwertyuiop

pre preko 2 godine

Oterati Iguaina koji je davao po 20+ golova po sezoni,a uzmu kao zamenu Moratu koji postize od 5 do 10 golova po sezoni ocekuju da osvoje LS ? Oteraju Matudia koji je kidao kao zadni vezni da bi doveli Rabiola koji jedino gleda kako frizuru da namesti na terenu.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ronaldo je egoista. Dok je bio mladji i spremniji to mu je uspijevalo. Sada je to vrijeme proslo. U Juveu mu je krenulo na dole. Man Utd je predobro krenuo sezonu i tačno od Ronaldovog dolaska je krenulo sve na dole. Svaka čast njemu, tokom čitave karijere je bio ono sto je bio. To je sada prošlost. Ne gleda se prošlost, nego sadašnjost. Gleda se koliko možeš sada u ovom trenutku da doprineseš svom klubu. Mislim da je vecini jasno da Ronaldo ne može više kao sto he mogao u Realu. Gledajte kako Benzema dodje do izražaja i izgradi sebe. Čak je bio konkurent za zlatnu loptu, dok za vrijeme Ronalda u Realu nije mogli ni da se pomisli da će Benzema biti u toj ekipi za zlatnu loptu. Tako je sa moje tacke gledišta.
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Tako je. Živio veliki, neponovljivi Grande Capitano Giggi. Najbolji svih vremena! UN1CO!
g

goust

pre preko 2 godine

Sve rekao kako jeste. Imaš ekipu, kakvu takvu po kvalitetu, ali sa ogromnim iskustvom. Dođe ti jedna primadona koja mora da bude u centru pažnje gde god da se nalazi. Primadona koju ne smeš da zameniš u toku utakmice zato što će da digne njonju i da se naljuti. Koji uputi rekordan broj šuteva ka golu zato što je gladan pažnje ko tinejdžerka, i mora da bude najbolji i najlepši u svemu. Lik koji je, kada su radili anketu među fudbalerima i pitali ko je najbolji ikada, odgovorio da je to on. Najbolji u egoizmu definitivno.
r

roni

pre preko 2 godine

jel moguce da nije izjavio da je najvaznije biti covek?
k

kukulkan

pre preko 2 godine

Lik nije rekao da je Ronaldo igrao lose,nego cinjenicu da je covek u ovom delu karijere tesko uklopiv bilo gde gde za njega ne dise kompletan tim,strucni stab,cistacica,ekonom i lik sto im parkira kola,sto je i normalno,jer je tako funkcionisao 10 godina i bio jako uspesan...moze da se bude fan i da se bude objektivan,probajte slobodno,nece niko da vam dira Ronalda,opusteno,polako...

Falični Tom

pre preko 2 godine

Jel može nekako da se uz gubitak timskog DNK uračuna i to da odeš u drugi tim samo da bi osvojio Ligu šampiona? Ti na neki način govoriš da nemaš poverenja u svoj tim. I nemojte sad sa morališete kako je PSG jači i tako to. Čovek nije branio za Leće nego za Juventus. Svake godine igraš Ligu šampiona, imaš dobre igrače i ligu koja je tad već bila unapred osvojena. Meni je pljunuo na celu karijeru tim potezom. Prodaš se za jedan trofej. Nije mali ali jedan. Imaš toliko individualnih i timskih nagrada i ti hoćeš još samo da bi nahranio svoj prenapumpani ego.
C

CL16

pre preko 2 godine

koliko navijaca Kristiana i mrzitelja Juventusa na jednom mjestu! :)
R

Rizna živeli!

pre preko 2 godine

Bufon,legenda,najbolji ikad...ali..da dopusti sebi da,takva legenda,posle svega sto je napravio bude rezerva nekim levacima i da ga je strah da završi jednu neverovatnu etapu u svom zivotu...malo je razočaravajuće!!!..Ipak je on broj jedan svih vremena!!!
M

Mitt

pre preko 2 godine

Ne mozes da dovedes Ronalda i uz njega 5 igraca nivoa Kaljarija i Samdorije uz trenere koji nisu dorasli velicni poput Juventusa (da, mislim i na Sarija i na Pirla) i ocekviati da se pokori Evropa. Isto kao kada bi u Tojotu Landkruzer sipao loz ulje.
N

Nema predaje....

pre preko 2 godine

Mrze ga pjanic i ekipa,iskompleksirani kinezi,gigi je osvojio trofeja koliko kinezi neće skoro i to ih boli...
I

Inter

pre preko 2 godine

Pa nije Inter osvojio samo ovaj trofej od prosle sezone, pa da Inter zaostaje sa trofejima za Bufonom. Pretpostavljam da ti mislis na ovaj period posle Interove triplete, kada se Juventus naosvajao trofeja. Naravno ti uzimas period i parametar za poredjenje koje tebi odgovara, neobjektivan. To je isto kao kad bih ja sad rekao kako je Arnautovic uzeo LS (sa Interom), a Bufon nije i nece nikad. Da li to znaci da je Arnautovic ostavio veci trag u fudbalu od Bufona? Naravno da ne, ali on se nasao u timu koji je osvojio LS i on u statistici ima taj trofej, iako je bio beznacajan u to vreme.
H

Hard

pre preko 2 godine

Pre 26 godine? E bate...
K

Kalezza

pre preko 2 godine

Grande Gigi! Sve u centar. Marota je i otisao iz Juventusa zbog poteza dovodjenja Ronalda ali ne zbog toga hoce li se isplatiti ili dati odredjenu kvotu golova, vec zato sto je znao da ce njegova pojava narusiti atmosferu, timsku. Juventusa su uvijek kroz istoriju krasili radnici i fajteri kojima se dodaju 1-2 majstora, tipa Del Piera, Badja, Platinija, Teveza... DNK Juvea su Sciera, Davids, Di Livio, Toriceli, Nedved, Vidal, Deshamp, Marchisio...a Paratici i Nedved su bazirali Juve na malodusnim igracima i luzerima Rabiotu, Bentacuru, Remziju, Bernadeskiju i doveli im Ronalda....tragedija sto se napravi od ekipe i duha. Max vec uveliko ispravlja te greske ali trebace vremena.
9

951357

pre preko 2 godine

Ne care, to ste izgubili kad ste doveli trenera početnika i ostali bez kreativnog igrača u vezi. Ali, kako opljuvati drugara Pirla i ostale iz Juventusa sa kojima se slizao, lakše je ispratiti antikampanju istog tog Juventusa i opljuvati Ronalda.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Kockar ce do pedesete da brani cak i u Serie C, samo da pokrije kockarske gubitke. Kome je ovaj covek idol i velicina, ja stvarno ne znam. Slina bez imalo samopostovanja.
l

letecagugutka

pre preko 2 godine

Evo meni je idol. Najbolji golman uz Van Der Sara koga sam gledao. Meni nije jasno ko moze da mrzi ovog coveka.
G

Gost77

pre preko 2 godine

ma pusti ga, Djidji je istraumirao shinteriste za narednih 50 godina hahahah
G

Gost987

pre preko 2 godine

@gugutka Imas druze nekoliko miliona navijaca Milana koji ga mrze,zbog vadjenja lopte iz gola pre desetak godina,i sto nije bio gospodin i priznao sudiji da je lopta bila duboko u mrezi.Evo ti primer.Zasto je Klose priznao protiv Napolija da je dao gol rukom?Zato sto je gospodin covek,a ne ljiga ko ovaj...
г

гост11233

pre preko 2 godine

Хахахахах, Јувентус је кренуо низбрдо од када им је Марота отишао, Роки их је још и држао у игри. Реално немају никакав тим, одбрана пензионери уз прецењеног Де Лихта, средина ништа специјално, аматери, Морату нећу ни коментарисати, једини који ваљају су Дибала и Кијеза
f

ffffcccc

pre preko 2 godine

Idi bre u penziju indijancu, pozdravio te Sevcenko

Kukaa

pre preko 2 godine

Arogantni egoista i statističar kome je lični uspeh uvek ali uvek bio ispred timskog. Draže mu je da gol iz penala nego ekipa da pobedi. Sramotno je da će se on smatrati boljim igračem od jednog Ronaldinja, Zube, Aimara itd . Jeste on igra na vrhunskom nivou već kolko mnogo sezona to stoji, ali jedna sezona Ronaldinja vredi ko 15 njegovih, čovek je bio madjionicar, koji nije simulirao, bacao trake i šutirao igrače na zemlji. Čovek kome je protivnički stadion aplaudirao nakon što im je ponizio ekipu.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ko spominje Ronaldinja?

Kukaa

pre preko 2 godine

Vidi se da si iz šljivika
D

Darko55

pre preko 2 godine

Ma Aimar je bolji igrac od Kristijana. Neverovatno sta vutra radi ljudima
3

333

pre preko 2 godine

A sta je izgubio tvojim odlaskom u Psg? Smece
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Taj isti Ronaldo vas je drzao da se odavno ne svalite gde ste sada.