Komentari na vest

Bugari bljuju vatru: Rugaju nam se u Evropi, sudija je bio 12. Dinamov igrač

s

samo Dinamo

pre gotovo 2 godine

Tamo su nas nadigrali istina je, ali nisu uspjeli dati dva gola kao mi...a u Zagrebu se s loptom nisu sastali, pa Dinamo je nakon prvog poluvremena vodio 3:0! Imali su Bugari puno sreće jedan su gol dali iz očaja iz sretnog odbijanca, a jedan jer je var vidio da je igrača Dinama lopta pogodila u vrhove prstiju!
N

Na poluvreme

pre gotovo 2 godine

3-1
D

DraganKojic

pre gotovo 2 godine

Dećki me ostavili. (ko razume shvatiće)
G

Gost ali pravi

pre gotovo 2 godine

Buđavi Dinamo samo se provlači. Ni Škupi nije trebalo da prođu.
s

samo Dinamo

pre gotovo 2 godine

Pobjedili ukupno 6:3 i ti kažeš da su se provukli??? Nije ti dobro dečko!
B

BbbZG

pre gotovo 2 godine

Zvezdana vam ispada pa ćemo vidjeti tko je bio bolji rival. 18 utakmica bez poraza u svim utakmicama.
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

Mali klub Dinamo. Morala je da se smanji drzava od 23 miliona stanovnika na 4 miliona da bi Dinamo bio sampion. Inace titulu u SFRJ nikako nije mogao da osvoji. Hajduk Split koga su osnovali Srbi je gigant za Dinama. 49 godina cekali na prolece u Evropi i pored podrske vlade Hrvatske,saveza i grada Zagreba.
D

Delija 75

pre gotovo 2 godine

Samo se ti nadaj...ove godine vas gazimo gde god vas ugledamo....
G

Goran Novi Sad

pre gotovo 2 godine

Modre proguro Čeferin po naredjenju hahaha...Dinamo je krs
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Realno, Ludogorec je bio bolji rival u oba meca!
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

U prosjeku primis 3 gola po utakmici i bio si bolji u oba meca. Bravo za logiku.. Ali sta reci ljudima koji i dalje vjeruju da je Zvezda nadigrala Rangerse, nadigrala Milan i sl..
i

iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

@Gost999 i koji kažu da ih je sudija pokrao u Škotskoj, a oni ljudi 3 gola iz ofsajda dali, pa šta su trebali da priznaju?

@Gost999

pre gotovo 2 godine

Ви Хрвати ћете заувек имати комплекс од нас Срба, зато ваљда и постојите. Ако не разумеш шта сам написао, или се правиш да не разумеш, питај оца или деду да ти преведу.
D

Dejankkk

pre gotovo 2 godine

@Gost999 Nemamo mi sta da vjerujemo, to je cinjenica. Druga je stvar, sto nas nije htjelo. Pozdrav.
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

@ iz 1 u X i krive VAR, kazu on im kriv sto su im golovi ponisteni. A pomocnik digao zastavicu na vrijeme kod svakog gola.. Nevjerovatna razmisljanja. Ovom gospodinu dole, i ja sam Srbin, vjerovatno veci nego ti, ali me to ne sprecava da budem realan. Kako se moze reci da je neki tim bio bolji, a primio 6 golova u dvije utakmice? Da je bio slabiji, primili bi 14? A i ovom trecem da odgovorim, sve to sto kazes za Rangerse, da ste bili bolji i sl, isto se moze reci za Tiranu. Oni su vas nadigrali, ali isto ih nije htjelo. Medjutim, to se nigdje ne spominje..
@

@iz 1 u x

pre gotovo 2 godine

Jel moguce da si odmah stao na stranu ovog hrvata? Odmah si za brata skocio kao pravi grobar! Nego mi nije jasno ako branis Zagrepcanina, zasto njih niste zvali na derbi nego Splicane onomad?
G

Gost999

pre gotovo 2 godine

Hahahah koja paranoja jbt.. Nije bitno sta sam napisao, nije bitno sto sam napisao istinu, ako sam Hrvat, odmah je to irelevantno. A eto nisam Hrvat, ako je to bitno.
d

drRose

pre gotovo 2 godine

Hrvoje,istinu si napisao kao sve sto pisete,al niste svesni da nas to ne opterecuje...ko je gledao zvezda-milan meceve zna da smo bili ravnopravni rivali i sam rezultat to dokazuje..drugo je sto je i dalje vazilo pravilo gol u gostima...sto se tice rangersa,lik je rekao da nismo imali srece,mozda ne razumes srpski pa ti je to tesko za ukapirati,al onda ne kapiram kako uspijevas da procitas ove vijesti