Komentari na vest

Bukari ide na KAN, sa spiska Gane otpali Ado i Parti

s

saer

pre 4 meseca

Bojan Radulovic za spica, Nikola Cumic zamena za Bukarija! Srdjan Babic za stopera!!!
r

rrerera

pre 4 meseca

Bojan Radulovic za spica, Nikola Cumic zamena za Bukarija! Srdjan Babic za stopera!!!
R

Realni55

pre 4 meseca

Bojan Radulovic za spica, Nikola Cumic zamena za Bukarija! Srdjan Babic za stopera!!!
S

Slanina

pre 4 meseca

Za sve koji se interesuju, Sport Klub prenosi prvenstvo.
K

Korner

pre 4 meseca

Ljudi po mom mišljenju Šerf ce biti top napdac samo da prodaje pripreme,zapamtite ,vidimo se krajem Maja
A

Arg

pre 4 meseca

Tomas Parti, gde je taj čovek? Zaboravio sam i da postoji, povredjen je duže nego De Brujne. Arsenal da nije doveo Rajsa bili bi van top8, jer ko bi onda igrao zadnjeg veznog?
S

Salamander

pre 4 meseca

Realno, odlična vest. Koliko sam razumeo, Bukari svakako ide ove zime, pa nekim dobrim nastupom samo može da podigne cenu. Trener može već na toj poziciji da isprobava i uigrava novog igrača, jer sve i da Bukari ostane, prvih par kola neće moći da igra, ako naravno ne bude iznenađenja i odu do kraja. Što se Adoa tiče, opet super. Neka prođe pripreme, mišljenja sam da će kod Milojevića da procveta. Mi svakako nemamo mladog igrača na toj poziciji, sem ako ne vidi Stamenića tu, a mislim da ga više vidi kao centralnog veznog. Mijailović je siguran, a ako Ado pronađe ritam, samo smo na dobitku. Kako je i Hvang odsutan, tu može da uigra Stamenića, Kanga je već igrao tu poziciju, pa sa Ivanićem već imamo vezni red koji će biti uigran, za ta prva kola, a sa Hvangovim povratkom samo dobijamo, jer je pokazao da je odličan igrač. Sad, da li će desno Kabić ili Mitrović to ostaje da se vidi, levo će gotovo sigurno Olajinka sa Kataijem i Lučićem, mada bih gledao da Lučić ili Mitrović odu već ove zime, imamo i krilne pozicije rešene. U napadu Mijatović i Kraso, Šerifa verovatno niko neće, tu realno imamo mali problem, jer Mijatović kao usamljeni špic u napadu ne može puno, ali kao igrač iza Kraso ili Šerifa, može. Ta dilema bi morala što pre da se razreši, i zbog sistema igre i statusa igrača. Koliko sam ispratio, Kraso je takođe na KAN, tako da Šerif i Mijatović prolaze cele pripreme, nadam se uspešno. Golmani je siguran kao i Nedeljković desno. Odbrana ostaje najveća enigma, a najkritičnije je mesto u timu. Verujem da će Rodić da ima mnogo manju minutažu kao levi bek, e sad, da li Nikolić da igra startnog levog beka ili će da dovedu novog, ostaje da se vidi. Po mom mišljenju, Nikolić bi bio alternativa za Nedeljkovića, to je sve. Dragović, Degenek, Spajić, Điga. Koja dvojica će činiti startni tandem, to je najveći izazov za Milojevića. Obzirom na teži raspored od samog starta i da se juri rezultat, ne bi me čudilo da se Milojević osloni na proverene snage i počne sa sledećim timom: Glazer, Nedeljković, Spajić, Dragović, Nikolić, Mijailović, Kanga, Ivanić, Olajinka, Katai i Šerif. Gotovo sigurno će šansu da dobijaju Degenek,manje od njega Rodić, Ado svakako ako ga zadrže posle priprema, a mislim da hoće i da će sve više da igra, Stamenić, Kabić, Mitrović i Mijatović. Uz povratnike Đige, Hvanga i Krasoa, to je to. Nisam optimista po pitanju minutaže za Šljivić i Knezevića. Kangvu ne računam, mislim da su veće šanse da ode on nego Ivanić, ali ako bude obrnuto, verujem da će on biti taj koji će da igra iza napadača kao ofanzivni vezni. Glazer, Vasiljević, Điga, Spajić, Degenek, Dragović, Rodić, Nikolić, Nedeljković, Mijailović, Ado, Hvan, Kanga, Stamenić, Ivanić, Olajinka, Mitrović, Katai, Kabić, Mijatović, Kraso, Šerif. Prodaja:Bukari, Lučić, Kangva. Odlaze kao slobodni ili raskid ugovora: Popović, Vigo, Milunović, Falko. Pozajmica: Knežević, Šljivić, Mituljikić, Maksimović.
B

BokiUSA

pre 4 meseca

Druze kako mislis ako I ostane nece igrati par kola? Zbog cega? To takmicenje se zavrsava 11 Feb Ako stigne do kraja. A nase prvenstvo pocinje 15tog ili kasnije...
S

Salamander

pre 4 meseca

BokiUSA. Ne znam koliko je realno da igrač pravo sa turnira dođe i odmah počne da igra. Potreban je odmor, da se ne rizikuju povrede, takođe, da se kroz treninge privikne na nov sistem igre. Gotovo sam siguran da ako odigra do kraja turnir, a ostane u klubu, Bukari prvih 4 kola sigurno neće biti starter, a ako i igra neku utakmicu biće to po 20ak minuta, a prve 2 sigurno neće da igra. Važi i za ostale igrače na KAN. Kako se ko bude vraćao, odmaraće a onda kroz treninge će da hvata ritam i zamisli novog trenera. Pa i Mrkela je to rekao. Milojević mora da ima startnih 11 do kraja priprema i još par opcija dok se ostali ne vrate i uključe. Zvezda-Voždovac 10.02. Novi Pazar-Zvezda 17.02. Zvezda-Čukarički 24.02. TSC-Zvezda 02.03. Zvezda-Partizan 09.03. Zbog rasporeda kažem da Milojević mora da ima startnih 11 plus 5 u zavisnosti od forme ili taktike u utakmicama koje slede. Naravno utakmice su na nedelju dana pa će pre svega uklapanje Hvanga i Kraso da bude lakše, za Bukarija zaista mislim da ide ove zime. Zato je bitno da ima što više igrača na raspolaganju na pripremama. Očekujem da Ado ukoliko imamo povoljan rezultat odigra makar po pola sata u svim utakmicama do derbija a da se Hvang i Kraso nakon odmora uključe od utakmice sa Čukaričkim , da odigraju po poluvreme. Naravno, da povrede zaobiđu sve fudbalere. Iako su utakmice na nedelju dana, ne očekujem da Katai može da odigra 90 minuta u visokom ritmu. Da li će da igra 60 minuta pa da umesto njega ubacuje Mijatovića ili Mitrovića i Kabića, ne znam, ali je potrebno da jedan od ove poslednje dvojice proigra, makar tih pola sata. Oni svoje minute mogu da dobiju posle protiv Radničkog iz Niša, Radničkog iz Kragujevca, Javora, Radnika, IMTa, Železničara, dok će prvotimci da imaju malo veći odmor zbog plejofa. Generalno, ako uzmemo titulu, biće jako tesno.
Z

Zafir

pre 4 meseca

Šta misliš o dolascima i odlascima? Jel ti se javlja nešto? Jel radiš natalne karte?
@

@Salamander

pre 4 meseca

Imao bih pitanje za tebe ali sam odustao pošto su ti kratki odgovori!Nemoj da se ljutiš...
1

156

pre 4 meseca

Jel ce biti prenos na Sk?
B

Bata Kan

pre 4 meseca

KAN ubedljivo najgore fudbalsko kontinentalno takmicenje. Losi selektori bez taktike, igraci nedisciplinovani, psihicki labilni. Sve se svodi na to cija ce odbrana prva da napravi neku krupnu gresku. Par vrhunskih napadaca i odlicnih veznjaka, defanzivci nula.
Z

Zarkole

pre 4 meseca

Neće nažalost, samo Arena paket +

kuri

pre 4 meseca

Реално Гана један од фаворита за титулу, али код њих се никад не зна.
l

lukabanja11

pre 4 meseca

Ko prenosi ovo?
н

нс бој

pre 4 meseca

А Мароко,Египат,Нигерија.
Z

Zimke

pre 4 meseca

Arena!