Komentari na vest

Buongiorno Italia: Čudo iz Brazila stiže po Pogbinom modelu, Murinjov pogled ka Rominoj deci

n

nik442

pre gotovo 3 godine

Cim Milan pocne da se interesuje za nekog igraca, evo ih odmah i Juventus i Inter. Juventus nije ni cuo za Kaja Žoržea dok Milan nije pokazao interesovanje. Obratite paznju na sledeceg igraca kojeg Milan bude 'pronasao', Juventus ce se javiti u roku 24h. Isto to radi i Inter samo oni sada nemaju para ali Juventus je posebno odvratan. Oni nemaju skauting tim nego gledaju koga drugi dovode pa im onda kvare posao. Milan je ipak nesto drugo u odnosu na Juve i Inter, Milan je bio i ostao gospodski klub.
S

StoneCold_

pre gotovo 3 godine

Juventus prati ovog klinca jos od kad je dao gol u finalu svetskog za klince do 17god. Msm da je o tome cak i Mozzart pisao pre koju godinu, i tad su favoriti za dovodjenje bili Juve, Chelsea i Benfica. Sad je druga stvar sto navijaci Milana moraju da ubedjuju sebe da Maldini zna sta da radi i da je on pronasao ovog igraca dok im jedini top igrac ode za dz u PSZ koji sve druge igrace bolesno preplacuje. Ali, ako vam je tako lakse...
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Milan bio i ostao gospodski klub? Ako je gospodski biti izbacen u Serie B zbog namestanja onda jeste gospodski klub.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@PenziJoner Ovo ti je odgovor na jucerasnj Bondjorno Italija: prvo, nisi citao clanak kad je izasao. Poceli su sa juventusom, deo sa Milanom su kasnije ubacili. Nemas pojma. Drugo, ja sam se narugao nasem dragom dopisniku iz Rima jer znamo da ne voli Milan. Promasio si sustinu. Sledeci put kad krenes nekome da odgovaras, razmisli malo, ali pazi, samo malo, pa onda pisi. I na kraju, ja mislim da je Gile tvoja simpatija posto ga pominjes u svakom svom komentaru...ziv bio, veliki porastao.