Komentari na vest

Buongiorno Italia: Da li su menadžeri rak rana modernog fudbala?

T

Taribo West

pre preko 2 godine

Inter opet radi odličan posao. Prodaće de Fraja, a dovešće besplatno Gintera ili Ridigera (realnije da će Gintera dovesti). Ističe ugovor Handanoviću (dolazi Onana), Perišiću (dolazi najverovatnije Kostić)...
I

Inzaghi

pre preko 2 godine

Kakve veze ima Ševa sa ovom pričom, kad je otišao najviše zbog žene i to što ga je Roman lično želeo (svi istočni milioneri tada živeli u Londonu, pa htela gospođa da bude deo društva). Inače je bio najplaćeniji igrač Milana.
S

Selcouth

pre preko 2 godine

Umesto sto su se dogovarali da naprave super ligu, bolje da su se njih dvadesetak klubova dogovorili da odbijaju svaku saradnju sa tim vrstama menadzera i krvopija kao sto je Rajola. Iskorenio bi moderan fudbal, igraci bi zbog strasti igrali za neki od klubova a i dalje bi bili pakleno bogati.
a

alexx

pre preko 2 godine

za sve ovo sa menadzerima krivi su sami igraci ! sta toliko su glupi da ne mogu sami da pregovaraju sa klubovima oko uslova...kao da je to neka nauka !? eventualno mogu da uzmu nekog advokata da procita ugovor i da vidi da je sve regularno. koje su skole zavrsili ti menadzeri pa su toliko strucni u tome...uglavnom ulicari kao Raiola ili bivsi fudbaleri !
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Istina je, ali ne moraš biti samo dobar pregovarač u tom poslu. Moraš imati poznanstva i veze, odnosno ljude kojima ćeš davati ispod stola.
K

Kalezza

pre preko 2 godine

Pa je ovoliko dugo trebalo da se javno kaze da je lik postao moćan koliko i krovna konstrukcija Fife? Godinama njegovi igraci igraju za reprezentacije i najvece klubove samo zato sto su njegovi a ne zato sto su zavrijedili poziv da igraju. Ovo je velika sramota Fife i Uefe sto su njemu i toj hobotnici dali toliki znacaj i slobodu da uredjuju fudbal i trziste. NAPOLJE sa Rajolom i ostalim kriminalcima!
J

Juve 1982

pre preko 2 godine

Sa ili bez Dibale, Juventus nema šta tražiti na Olimpiku. Čak i bez Imobilea, Lazio u ovom momentu djeluje daleko bolje od Juventusa.
B

Bugarin 76

pre preko 2 godine

Samo je jedan jedini. TOM Cruise ili ti Jerry Maguaire