Komentari na vest

Buongiorno Italia: Epohalna promena - Inter igra najplepši fudbal u Seriji A

G

Gostin

pre 4 meseca

Hahahahahahahahahaahahahahahahaha
C

Cl16

pre 5 meseci

Ne Juventus nikad nije ni igrao fudbal! :) sta rade navijaci tima koji vaskrsne jednom u 10 godina! :) za godinu dvije ce opet biti kuku-lele! :)
N

NZ

pre 5 meseci

Kad je juventus igrao lep fudbal? Samo radi reda si ih ovde ubacio.
p

ppp

pre 5 meseci

Igrao kada nisi bio rodjen. U Eri Del Pjera.
p

ppp

pre 5 meseci

Kada nisi bio rodjen u Eri Del Pjera.
N

NZ

pre 5 meseci

Otkud ti znas koliko ja imam godina? Smesan si jako. Ni tada nisu Bog zna koliko lepo igrali.
Z

Zbaj

pre 5 meseci

U eri Del Piera su krali, sada zasto kada su imali onakav tim to niko ne zna sem Moggi.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

Inter ove sezone igrao brutalan fudbal, mozda i najlepsi u Evropi. U Italiji su ostali miljama daleko. Iskreno, nisam se ovome nadao. Jedini koji moze da se suprodstavi Interu u Italiji je...Inzagi. Nadam se da je i on sazreo, deluje tako, ali sa njim nikad nisi nacisto. Kriza je deo svacijeg fudbala, pa smatram da bi mala kriza dobrodosla sad, kad su svi, sem juventusa, dosta daleko. A posle toga nastaviti sa dominacijom. Znajuci Inter kao pazza klub i znajuci Inzagija iz prethodnih sezona, titula ce se pisati tek kad je matematicki osvoje. Do tad, oprez. ⚫🔵
G

Gostin

pre 4 meseca

Hahahahahahahahahahahahahaahahahhahahhahahahaha
S

Smouth

pre 5 meseci

Sve 5, ali gde uguraste juventus medju timove koji igraju ili su igrali lep fudbal 😅🤣

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Igrali su da,jesi li čuo nekad za Nedveda,Delpjera,Trezegea,Zidana,Vijeru.Koji igrač Intera ima renome bilo kojeg od njih,inače navijam za Milan.

Pjanić sa tri žutaa

pre 5 meseci

@milos Prvo, ni tad nisu igrali lep fudbal. A o renomeu Interovih igraca, posto si kao vecina milančića zagrizao u mrznju, necu nabrajati, reci cu samo da je najbolji igrac koji je ikada igrao u Italiji zuba Ronaldo. Za tebe dosta...
G

Gandalf.treci

pre 5 meseci

Vieri, Zaneti, Eto, Ronaldo, Milito...zar treba još nabrajat?
N

NZ

pre 5 meseci

Maricu, ne blamiraj se, stvarno se nadam da ne navijas za Milan kao sto tvrdi ovaj navijac Intera. Ronaldo? Figo? Roberto Karlos? Bergkamp? Pirlo? Vieira je igrao i za oba milanska kluba.
S

SilvioB.

pre 5 meseci

Šta bi bilo, kad bi bilo? Možda je jedina greška uprave što Škrinijara nisu prodali na vreme, pa je otišao besplatno. Ali s druge strane, da su ga prodali, sigurno bi imali sredstava da zadrže Brozovića, Džeku i Lukakua, pa je pitanje da li bi doveli igrače koje su doveli ovog ljeta i da li bi igrali ovako? U prvenstvu je uvek dobro imati mlade igrače, a iskustvo je ključno za Ligu šampiona. Sve u svemu, mislim da su uradili dobar posao na duge staze. Za Juventus, kazne i ograničenja će im dugoročno pomoći. Finansijski će se konsolidovati, smanjiti dug i unaprediti školu fudbala. Od toga će korist imati i reprezentacija Italije.
O

Ognjan S

pre 5 meseci

Inter je poput obitelji, zato igraju najljepši fudbal. Pozdrav svim Balkancima Interistima, živjeli ljudi, živio suživot, živio naš Inter familija. Amala!
D

Dimitrije M

pre 5 meseci

Apsolutno tačno brate moj dobri, Inter je familija i nijedan klub na svetu nije kao Inter u tom pogledu. Inter je poseban i zbog toga i ima uspehe jer je kao familija. Inter = porodica. Pozdrav iz Srbije brate moj hrvatski.
M

Muhamed P

pre 5 meseci

Pozdrav braćo srpska i hrvatska od brata Bošnjaka. Živio suživot i ljubav među nama Balkancima i živio naš Inter. Elhamdulillah
Z

Zbaj

pre 5 meseci

Inter medju jacim ekipama u Evropi, a vjerovatno igra i najljepsi fudbal u ligama petice. Titulu moraju uzeti sa 10+ poena prednosti, samo vidjecemo, ako ikome uspijeva ovakva igra onda to uspijeva juventusu. Sjutra ako dobiju Sociedad potvrdice da su zreli ove sezone za najvece domete, a to je ponovo finale LS, medjutim ako bude X2, moze dosta lose da utice na ekipu, ali vidjecemo.
1

101

pre 5 meseci

Mislim da je Inter za klasu bolja ekipa od Reala S. Normalno, sutra ce ih pregaziti!