Komentari na vest

Buongiorno Italia: Roma i Murinjo su stvoreni jedno za drugo

H

Hranca

pre gotovo 2 godine

Pa zar nije skoro bio tekst da je Kairo obecao Bremeru da moze da ide ako neko ponudi 25 miliona? Kakva sad klauzula od 15 mil?
A

Asroma1927

pre gotovo 2 godine

"U Rimu se živi atmosfera kao da su Đalorosi osvojili Ligu šampiona a ne, uz svo dužno poštovanje, Ligu konferencije u kojoj učestvuju sedmoplasirane ekipe iz najjačih evropskih liga." Trofej je trofej..zašto se ne bi slavio?ne obezvređujmo sve što vidimo..
E

Eneja

pre gotovo 2 godine

U Ligi Konferencija učestvuju sedmoplasirani ekipe, ali su u završnici bili Lester, PSV, Marselj, Fejenord itd. Preciznije, Roma je izbacila tim koji je prošle sezone bio peti u Premijer ligi, sa samo bodom manje od aktuelnog evropskog šampiona, Čelsija. Pri čemu iz te ekipe nije otišao nijedan važan igrač, već je pojačana Dakom i Sumareom. Uz dužno poštovanje, završnica Lige Konferencija je bila jača id završnice Lige Evrope.
T

The Special One

pre gotovo 2 godine

"Šesnaest puta je bio rasprodat stadion Olimpiko u ovoj sezoni za mečeve Rome. Čak ni u godini kad je osvojen skudeto nije toliko puta bio „sold out“, a sinoć je 50.000 ljudi platilo, pet ili deset evra da gleda utakmicu na bimovima na Olimpijskom stadionu." - Ovo objasnjava koliko jenovaj covek veliki trener i sta je uradio za Romu. I onda se nadju "strucnjaci" da ga pljuju i razvlace po novinama i komentarima.
@

@ssss

pre gotovo 2 godine

Ne kaže se za džabe da je Roma najveći mali klub na svetu!
G

Gost2

pre gotovo 2 godine

Sve losiji izvestaji