Komentari na vest

Buongiorno Italia: Vlahović vs Lukaku, da li je Juve pogrešio?

S

Smouth

pre 4 meseca

Jedan placen 85 miliona i igra za ekipu koja je projektovana za napad na Skudeto bez obzira sto ne zele tako da se tretiraju. 150 miliona je ulozeno u Kjezu i Vlahovica, Roma nije toliko ulozila u ceo tim. Pored svega toga Roma muci muku sa povredama i trosi se u LE sto je bitan faktor gde Lukaku opet ima ogroman doprinos. Lukaku vuce celu ekipu, sve dobro dolazi od njega dok Vlahovic nema skoro nikakav doprinos u igri ekipe. Da ih grcevita odbrana i srecni golovi nije spasavala ne bi oni bili ni blizu konkurentni Interu. Moze Vlahovic u ovom mecu doneti pobedu, ali realno je Lukaku mnogo bolji i bitniji igrac.
V

Vlahoglu

pre 4 meseca

6 golova 2 iz penala i jedan iz slobodnjaka. Toliko o tom egocentričnom prepotenku. Prevara obična. Ne stavljajte ime Lukakua uz ovo drvo.
G

GrandeRoma

pre 4 meseca

Mislim da ovde mora da se stavi doznanja i da Roma gotovo celu sezonu igra bez kreativca i da zbog toga i igra Lukakua trpi. Kada igraju Dibala i Big Rom zajedno to je totalno druga pesma i obojica mnogo lakše dolaze do gola. Pelegrini je u lošoj formi cele sezone i često povređene, Dibala više u ambulanti nažalost nego na terenu, Lukaku nije igrač koji može sam sebi da kreira šansu i zato njegova igra trpi. Jedina dva kreativca koji su cele sezone zdravi i igraju konstanto su Paredes i Kristante, ali pitanje da li i njih možemo da nazovemo kreativcima i to je onda veliki problem za Romu i Lukakua, ali moram da napomenem da su obojica velika iznenađenja i milina ih je gledati ove sezone.
T

Trpke

pre 4 meseca

Ajde bre,Postali se zutilo. Prodajete ovde onu “Svi nas mrze Srbe” pricu, a decko je realno najveci promasaj Juventusa u poslednjoj dekadi. 80 meleona a nije ni starter svaku utakmicu. To je porazavajuce
J

Jovan Pantović

pre 4 meseca

Vlahović je prevara. U januaru već puni 24godine što je daleko od mladog igrača. Većina golova u Firenci su bili 'na silu', penali, odbitci..itd. Sada u Juventusu loptu ne ume da smiri a kakve zicere masi to je neverovatno. A kljuc svega je njegov ego, decko glumi nekog Ronalda a gol daje svaka dva meseca. Podizanje sorca je najgadnija stvar. U reprezentaciji protiv Belgije mu Pavlovic salje loptu u prostor a ovaj dize ruke i ne zeli da trci za njom, jako gadan lik. Mnogo su mi draži Mitro, Jović pa i mali Ratkov od njega.

Hajneken

pre 4 meseca

Iskreno se nadam da si u svemu uspješan ako taj Vlahović baš nema takvu sreću da bude.A maloprije sam gledao Čelzi- Palas na YT i zaključio da bi Plavcima baš Vlahović materijalizovao sve one silne šanse što prave.Onaj Albanac jedva potrefi stadion na kome se igra meč dok se onaj Džekson nešto i trudi iscrpljujući sebe i druge.
A

Arg

pre 4 meseca

Vlahović ima tehničkih poteškoća to stoji, ali morate shvatiti da je fudbal igra u kojoj često uspevaju igrači koji ne znaju da pimpluju do 3, a često ne uspevaju igrači koji mogu da spavaju držeći loptu na glavi. Što neko napisa, Inzagi da trči sa loptom od svog do protivničkog gola tri puta bi se sapleo, a kakvu je karijeru napravio. Najvazniji je izbor sredine. Otići tamo gde tvoje slabosti neće biti preterano važne, a gde je vażno ono u čemu si dobar. Inzagi je davao golove sa peterca. A zamisli njegovu karijeru da je bio u klubu kome više treba špic koji zna da se spusti po loptu? Rekli bi gledaj ovo drvo. Vlahović je u mnogo čemu limitiran, ali isto tako ima i neke izražene kvalitete koji ne mogu da dodju do izražaja u Juventusu. Videli biste da je na primer u Arsenalu, totalno bi bilo nevažno da li zna da primi loptu, ako igra u timu koji non stop donosi loptu bez njegove pomoći do protivničkih 16, a on tamo koristeći svoju visinu, snagu, tajming, samo završava akcije. Ključna je njegova greška, ili greška ljudi oko njega u izboru sredine.
L

Logos

pre 4 meseca

Lukaku je bolji od Vlahovića, mnogo bolje zadržava loptu kad je leđima okrenut golu za razliku od Vlahovića koji je slab i pogrbljen i stalno pada na kolena jer ne može da izdrži štopera na leđima. Kao golgeteri obojica su limitirani i imaju prosečnu završnicu, pogotovo su slabi desnom nogom. Ono što je za Vlahovića poražavajuće je što on ni sa 7 godina manje nije brži igrač od Lukakua već možda i sporiji.