©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (četvrtak): Brojali su se golovi i vekovi

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.05.24. | 23:24

Pročitajte ko vam je doneo novac 9. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ST. ŽIL – ANTVERPEN (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:0

Dosta su navijači Union Sen Žiloaza patili, vreme je da malo i slave! Imaju za to i debeli razlog! Njihov tim dokopao se trofeja u Kupu Belgije po prvi put posle više od čitavog veka, tačnije 110 godina - ukupno treći u klupskoj istoriji.

Opširnije OVDE

ATALANTA – MARSELJ (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 3:0 Nakon plasmana u finale nacionalnog Kupa gde je 15. maja čeka Juventus, Boginja provincije se večeras plasirala i u finale Lige Evrope gde će odmeriti snage sa Leverkuzenom 22. maja. Atalanta je u revanšu polufinala nadigrala i razbila Marselj, pobedila ga 3:0 i posle 1:1 iz prvog meča se glatko plasirala u finale u Dablinu.

Opširnije OVDE

AL AKHOD – AL NASR R. (tip 2, kvota 1,35) – rezultat 2:3

Dva gola Marcela Brozivića, jedan na početku (7. minut) i jedan na samom kraju (90+1) za veoma važnu pobedu tima za koji je strelac bio i (naravno) Kristijano Ronaldo.

AL RAJAN - AL KOR (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 4:1

Al Rajan je ovim trijumfom obezbedio prolaz u četvrtfinale katarskog kupa, popularnog Emir kupa. Ali i očekivalo se, pošto mu je rival bio drugoligaš, istina ozbiljan kandidat za prelaz u najviši rang.

HAPOEL B. Š. – MAKABI B. R. (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 2:1

U toku je plej-of izraelskog šampionata i za sada je Makabi iz Tel Aviva neprikosnoven, ali se zato Hapoel bori za prodor u Evropu, koju je verovatno i obezbedio ovim trijumfom.

PJUNIK – VAN J. (tip 1, kvota 1,10) – rezultat 3:1

Neretko se mečevi jermenskog prvenstva nađu među Top 10 najigranijih dnevnih tipova u Mozzartu, pa tako beše i sada. Kvota mala, mizerna, ali je lagano odbranjena, pa ko je ovo ukombinovao na tiketu, nema za čim da žali. Već samo da nakrivi kapu.

SC ISMAIL – EL DAKLEH (tip 1, kvota 1,68) – rezultat 1:0

Ovo je bio jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu, a umalo da se pokaže pogubnim za mnoge kladioce i njihove tikete. Srećom, Magdi je bio precizan u osmom minutu sudijskog nastavka.

PRECRTANO

LEVERKUZEN – ROMA (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:2

Leverkuzen je prvi put ove sezone bio uveren da će rutinski odraditi posao, što je moglo skupo da ga košta u revanš meču polufinala Lige Evrope protiv Rome. Ipak, Ćabi Alonso je ponovo uspeo na pravi način da vrati svoju ekipu u život, pa je Bajer 0:2 stigao do 2:2 u završnici meča, obezbedio plasman u finale postavio novi rekord evropskog fudbala od 49. utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

Opširnije OVDE

OLIMPIJAKOS – A. VILA (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 2:0  

Olimpijakos je u svom prvom evropskom finalu! Nakon iznenađujućeg slavlja u Birmingemu pre sedam dana (4:2), stigla je potvrda - 2:0 za crveno-bele protiv prvog favorita takmičenja, Aston Vile.

Opširnije OVDE

OLIMPIJAKOS – A. VILA (tip GG, kvota 1,50) – rezultat 2:0

Apsolutni junak ovog dvomeča je Marokanac Ajub El Kabi (30)! Iskusni napadač postigao je ukupno pet od šest pogodaka Olimpijakosa u polufinalu?! Na Vila parku tri, večeras dva. 

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara