Komentari na vest

Buongiorno Italia: Vratili smo se u vreme pre Kalčopolija, sad brojimo i faulove

K

Kikachu

pre 4 meseca

Kako pristrasan tekst! Izjednačeni sa sudijskim greškama Juve i inter?! Svašta!
I

Inter

pre 4 meseca

Sto se tice poredjenja ovih faulova, a samim tim i kartona, normalno je da Juventus ima vise prekrsaja i kartona kada igra bunker i protiv fenjerasa, dok Inter igra napadacki, imaju vise-manje uvek posed na svojoj strani, normalno je da nece sami sebe faulirati.
Z

Zoiii

pre 4 meseca

Samo debil ce uzeti broj faulova i kartona na razmatranje. Inter od pocetks sezone melje protivnike, ima po 30 suteva ka golu protivnika, cesto imaju posed lopte blizu 70% i naravno da ce u takvoj igri praviti manje faulova i imati zutih kartona od ekipe koja ims 5 sutevs po utakmici, sa 30% lopte u nogama gde se brane protiv Salernitane sa igracem vise kao da je finale LS. Od pocetka sezone igraju u bunker sa mnogo faulova od kojih su neki bili za crveni i samo ih je taj VAR spasavao. Ne pise se o kradji protiv Bolonje kada je trebao biti penal i crveni za Ilanga, Gati pesnicom udarao Djurica, Kvichu, protiv Rome gol iz ofsajda i nedosudjen penal za Romu, protiv Lacija gol kada je lopta vec izasla van igre. Sada protiv Salernitane Gati trebao crveni da dobije, ali postedjen. Na 1-0 za Salernitanu Magiore dobija smesan crveni gde preokrecu....ali eto Inter se pomaze. Inter koji je na tom mecu ostecen za faul nad Arnautovicem odakle je i primljen taj gol. Sto se ne pise o premi pravila Super Kupa gde Inter ucestvuje. Kako to da pred same utakmice se donese odluka kako ce se kartono iz SK prenositi i na prvenstvo. 4 ekipe koje ce dodatno odigrati jos 2 meca su sada hendikepirane u odnosu na 16 ostalih jer ce se po prvi put kartoni iz SK preneti na prvenstvo. Cijom to odlukom i kome u korist!? Inace naoon tih utakmica sledi mec Intera i Juventusa gde mozemo opet videti rukometma dodavanja Rabios i Vlahovica gde u istoj akciji obadvojica igraju rukom. Ili onda kada je Kvadrado zamalo slomio nogu Perisicu i za to dobio penal koji ih je uveo u LS.
I

Internazionale

pre 4 meseca

Svaka ti je na mestu majstore !
B

Brigadfur

pre 4 meseca

Ovo je gore od kalćopolia, pre bar nisu postojale provere snimaka pa su mogli da lažu i pravdaju se da nisu videli,sad nemaju nikakvog izgovora što nameštaju a imaju 239 kamera koje mogu da pregledaju
B

Baggio

pre 4 meseca

Hahah kakvi komentari. Sve interisti, juventini, milanisti, romanisti, ne zna se ko je veci navijac.😄Daj majke vam ne palite se mnogo, izgleda komicno. Kao oni najveci fanovi engleskih klubova po Kini, Koreji, Japanu...Uzivajte u fudbalu, ostavite komicne rasprave i svadje navijacima klubova koji zaista to jesu, odnosno ljudima po Italiji koji i prate uzivo svoje timove...Sportski pozdrav...
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Ako cemo iskreno, svako bi trebalo da prati klub iz svojeg grada/mesta, gde je granica? Gde su te azijske zemlje, a gde je Srbija u odnosu na Italiju? Koliko ima igraca iz tih zemalja, a koliko odavde? Sta su oni dali toj ligi, a sta mi? Nije za poredjenje uopste.
P

Pađo

pre 4 meseca

Nemoj ti meni sportski pozdrav kad provociraš
I

Inter Milan

pre 4 meseca

Djubrentus o postenju. hahaha ko o cemu kur....o postenju!
J

Jelena T.

pre 4 meseca

Inter o poštenju? Ukrali Skudeto i još ga slavili... Vaspitanje je nešto što mnogo fali i tom klubu a i navijačima.
I

Internazionale

pre 4 meseca

Oni pokusavaju da naprave prevaru a ovi Arapi sto pokupovali ove ekipe po evropi sto imaju NULA trofeja oni to rade na oci UEFE i nikome nista.
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Za koga navija autor ovih redova? Tesko je nekad utvrditi ciji je fan.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Italijani će se uvijek vratiti u ta lopovska vremena, to je takav mentalitet.
C

CL16

pre 4 meseca

joj kako su objektivni ovi navijaci milanskih klubova! srce mi se cijepa! sve bije od objektivnosti! uvijek objektivni! tako su bili objektivni i prije 20ak godina! :)
S

SS Lazio

pre 4 meseca

Za navijace Juventusa: utakmica Juventus-Lacio, akcija kod gola Juventusa. Lopta prelazi aut-liniju, Mekeni nastavlja akciju iz koje kasnije Vlahovic daje gol. Gleda se VAR, gle cuda samo kamere koje nejasno prikazuju da li je lopta presla celim obimom aut-liniju. Posto nema crvstog dokaza da je lopta presla u aut, gol se priznaje. Kasnije na internetu isplivaju snimci i slike koji nedvosmisleno dokazuju da je lopta presla aut-liniju.
I

Inter

pre 4 meseca

Nemoj im to reci, oni su ipak najposteniji klub, ali i ako treba nesto priznati onda to ide ovako: "Svi to rade, samo se Juventus kaznjava". Prave od sebe zrtve u svakom skandalu, umesto da se zapitaju zasto su bas oni u svim tim skandalima.
I

Inter

pre 4 meseca

Cek, cek, dok ja Marota bio u Juventusu tad nije bio covek iz senke, a sad za Juventusove navijace i Tutosport jeste. Velika razlika je da je Juventus i tada bio finansijski mocan, dok je Inter u katastrofalnom finansijskom stanju. Koliko godina je Marota bio u Juventusu i koliko su titula osvojili? Koliko godina je Marota u Interu i koliko je za to vreme Inter osvojio titula? Ako gledamo samo na mec sa Veronom, dve vazne odluke su otisle na stranu Verone, a jedna na stranu Intera, ali ovo sto je protiv Intera to se ne racuna. Onaj ko gura na vodenicu Intera ne bi sigurno dosudio penal protivniku u poslednjim sekundama meca. Juventus ima iza sebe medijsku masineriju, pre svega u vidu Tutosporta, dok Inter nema nijedan medij naklonjen njima. Juventusovi navijaci u svakoj situaciji vide lakat igraca Intera, ali da pogledaju jos neki snimak iz razlicitih uglova to nece, ili su pogledali, ali im ovako lakse, zive u svojim uvedjenjima kao sto su i dalje ubedjeni da imaju 38 titula i da je Inter kriv za Calciopoli.
G

Gost0007

pre 4 meseca

Jel realno da je vama penal za Veronu sporan? Samo mi recite da se sprdate sada, tragikomedija. Iskreno ova saopstenja nece nista doneti, vec samo povecati pritisak na sudije a stradace upravo samo oni. Ali da penal za Veronu nije bio au covece …
C

CL16

pre 4 meseca

@inter... slicno si pisao i juce... ne znam ko je kmecao sve ove godine na Juventus!? Ili smo malo zaboravili? 😁 problem je sada veliki jer je tu VAR i onakvi propusti su nedopustivi... i da, Juve ima 38 titula, sta ti to smeta!? 😁 da ih inter mozda nije osvojio? 😁 zvanicno, juve se nikada nije zalio na sudjenje, to ne radi ni danas! Mediji su ti koji prave cirkus, ovoga puta, rekao bih sa razlogom. Sjetite se prije 20ak godina ko je kukao na sudije, ali pravo kukao, svaki dan! Sto se tice tvog objasnjenje najspornije situacije... uvijek postoji cupanje i borba za poziciju kod ubacivanja, ali Bastoni je udarac napravio kad je sve vec bilo gotovo. Na kojem god snimku gledas vidjeces namjeru da udari protivnika! Naravno da ce ovaj VARista sebe da brani... nece reci jeste, pogrijesio sam. 😁 to je uradjeno namjerno. Za slicnu situaciju Juventusu je ponisten gol protiv Verone! Nego, zivo me zanima sta ce biti u nastavku sezone... 😁 budite malo objektivni kao sto ste uvijek bili, sad kad se malo "vaši" prozivaju. 😅
I

Inter

pre 4 meseca

CL16@ Posto si ostavio isti komentar i na prethodnoj vesti, samo cu ti kopirati, kao sto si i ti uradio ovde. Pa sta ce se Juventus zaliti na sudije kad ih uvek guraju. U vecoj ili manjoj meri, sudije su im uvek naklonjene. Sad kad su se desile dve greske u korist konkurenta, e to je problem. Niko nije rekao da je trebalo sankcionisati ono od Bastonija, ali ovi sto govore da ja lakat nisu videli snimak iz vise uglova, nego samo iz jednog. Ovaj isti sudija je bio i na mecu Bolanje i Juventusa, da li tad namerno nije sankcionisan cist penal i crveni za Iling Jr? Objasni ti meni, ako je sudija namerno nesto uradio u korist Intera, zasto je onda priznat prvi gol Verone (faul nad Arnautovicem) i dosudjen penal u poslednjim sekundama meca (tu su bila cak dva osnova da se ne dosudi penal). Ako neko radi u korist Intera, sigurno nece dosuditi u 98. minutu penal za njihovog protivnika, ili napraviti jednu krucijalnu gresku u korist Intera, a dve u korist Verone, po ovome ipak ispade da je sudija vukao na stranu Verone. U istom kolu Gati nije dobio crveni, a i drugi zuti za Madjorea je dosao nakon prekrsaja nad igracem Salernitane. Nemojmo skrivati cinjenice. Sudije su ocigledno katastrofalne i na tome se treba nesto raditi. Cesto se iste situacije u razlicitim mecevima, kod razlicitih sudija, razlicito (ne)kaznjavaju, i ocigledno je da sudije moraju da imaju neke smernice kako da se donose odluke, jer ovde se stvara potpuna konfuzija. Tamo si priznao kako su se ljudi s pravom zalili na Juventus pre 20 godina, a sad kazes kako Juventus ima 38 titula, pa ko je onda tu objektivan? 🤣 I sa VAR-om postoje neregularnosti, setiti se samo Kung fu Pjanica i da je zbog toga Juventus osvojio te godine Skudeto, setite se samo Kvadradovog ulecanja u Perisica kada je sudjen penal za Juventus, a ne kontrafaul, i tako je Juventus uspeo izboriti plasman u LS, da ne spominjem druge meceve. Setimo se samo svih onih igranja rukom De Lihta. Da, bilo je slucajeva koji su isli u korist Intera, Milana, Fiorentine itd. ali nigde se nije tako navlacilo kao Juventusu kada se lomi sezona. Svi ostajete nemi na komparaciju Marote iz perioda u Juventusu i perioda u Interu. Ne zale se samo navijaci Intera na Juventus, to su radili cak i manji timovi, secam se cak i da je Mihajlovic kao trener prozivao kako sudije naginju cesto u korist Juventusa, skoro sva velika rivalstva sa Juventusom su nastala jer se u odlucujucim momentima naginjalo ka Juventusu.
I

Inter

pre 4 meseca

Gost0007@ isto tako se ja cudim kada vi kazete da nesto nije penal za Inter ili kada opravdavate neke situacije u kojima vasi klubovi igraju.
S

Slobodno uverenje

pre 4 meseca

"Objasni ti meni, ako je sudija namerno nesto uradio u korist Intera, zasto je onda priznat prvi gol Verone (faul nad Arnautovicem) i dosudjen penal u poslednjim sekundama meca (tu su bila cak dva osnova da se ne dosudi penal)." Cak ni za taj penal nisam siguran da nije bio, ali, faul nad Arnautovicem definitivno ne spada u kategoriju ociglednih gresaka kako vi zelite to da prikazete. Za sve ostalo si 90% (ako ne cak i stopostotno) u pravu.
C

CL16

pre 4 meseca

naginjale su po malo sudije na Juve, ali ne toliko koliko vi zamisljate. svaki veliki klub ima blagu naklonost sudija. prije 20ak i vise godina stvorili ste takvu famu da cak niko nije pominjao greske u korist intera i milana, a bilo ih je i te kako. samo se Juveu gledala i najmanja greska. ali dobro... proslo je vrijeme... :) kad pominjes Bolonju, tada nije sviran penal i za Juve. da se ne vracam par godina u nazad i derbija u Torinu, penala za Inter itd itd... ali bez veze je sad polemisati. da je bilo gresaka bilo je... bice ih jos, jer covjek ne moze bez malverzacija! takav je covjek! :)
I

Inter

pre 4 meseca

Slobodno uverenje@ slazem se sa tobom da je svakako faul Bastonija ocigledniji nego faul nad Arnautovicem, ali ako sudija naginje ka nekom sigurno ne bi priznao taj gol Verone, kad je vec imao elemenata da ga ne prizna.
I

Inter

pre 4 meseca

CL16@ ja sam uvek govorio, bilo je gresaka i u korist Intera, odnosno u korist svih timova, ali tolika naklonost nije bila ni za jedan klub kao za Juventus. Necuveno je da u slucaju kung fu Pjanic nestane 2 minuta audio snimka u komunikaciji VAR sobe i Orsata bas u toj situaciji. Kako komunikacija nije radila u nekom drugom delu meca, nego bas u toj spornoj situaciji. Ovaj sudija je bio i na tom mecu Juventusa sa Bolonjom, dakle sudio je i u korist Juventusa, kako onda moze sad da gura Inter u toj borbi protiv Juventusa. Ako taj sudija nije dorastao svom poslu, onda lepo ga prebacite u nizi rang.
S

Slobodno uverenje

pre 4 meseca

Pitanje je da li je imao bas toliko elemenata da ga NE prizna. Daleko od toga da je ova utakmica najgora po pitanju sudjenja u vasu korist, bilo je i gorih primera i slucajeva. Penal na kraju nije smeo da svira iz drugog razloga koji si naveo, ali, sam prekrsaj kao prekrsaj je definitivno za malu debatu; i ne pada mi na pamet da pravdam sudiju, to je poslednje sto bih zeleo da bude rezultat ovog mog pisanja, ali, sudija je to verovatno video kao idealnu priliku za adekvatnu kompenzaciju za onu svoju gresku na stetu Verone neposredno pre toga.
М

Мад Макс :)

pre 4 meseca

Пенал за Наполи, гол против Ђенове нерегуларан Бишек прави фаул обема рукама, и сад Бастони куца лакат пре поготка Фратезија. То су 6 бодова донешена Интеру што сам ја гледао. А не гледам сваку Интерову утакмицу. Лаутару се свира сваки контакт а Влаховића чупају гребу и вуку у сваком дуелу за позиционирање, и поред тога што их Гравина и Марота гурају багером, џба све Јувентус ће освојити само зато што је Инзаги тренер Интера, тај не зна где бије у другом делу сезоне. Поздрав :)))))))))))))))))))
I

Inter

pre 4 meseca

Ali posto gledas svaki mec Juventusa, koje odluke su njima svirane u korist? Za Biseka ok, za Napoli je negde izmedju, jer je i sam Roki (vas sudija) rekao da po njemu to nije penal, a jos ranije je trazio da se ne sude "penalcici".
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Ne mora da znaci da bi Napoli pobedio, ipak su izgubili taj mec 3:0, a ta situacija za penal je bila pri rezultatu 1:1.
Л

Лазар

pre 4 meseca

Из авиона је очигледно да је Интер фаворизован.
A

Aleksandad87888

pre 4 meseca

Mozda iz Juventusovog aviona? Evo ja kao navijac Milana sam vidio vise sudijskih greski koje su isle u korist Juventusa, nego Intera. Samo ta Juventusove se ne pominju zato sto oni drze medije.
I

Inter

pre 4 meseca

Aleksandad@ jedan od retkih Milanovih navijaca koji pokusava da gleda objektivno, ne salta se po tome ko je gde na tabeli.